Închide meniul

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi – Benfica 0-12 şi Dobovec – Etoile Lavalloise 0-4! Meciurile au fost în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2023, 22:30

Reclamă
Futsal Champions League 2023 | United Galaţi – Benfica 0-12 şi Dobovec – Etoile Lavalloise 0-4! Meciurile au fost în AntenaPLAY

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi – Benfica LIVE VIDEO, ora 18:30, exclusiv în AntenaPLAY

Facebook United Galaţi

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi – Benfica 0-12  a fost exclusiv în AntenaPLAY. Campioana României la futsal a fost învinsă la scor în al doilea meci în Grupa 4 a Main Round-ului. Tot în AntenaPLAY a fost transmis şi meciul FK Dobovec – Etoile Lavalloise, încheiat cu scorul de 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

United Galaţi a remizat în primul meci cu FK Dobovec, scor 3-3. Gălăţenii au revenit fantastic de la 0-2 şi chiar au preluat conducerea. Au fost egalaţi pe final de meci.

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi – Benfica 0- 12 şi Dobovec – Etoile Lavalloise 0-4

UPDATE 22:30 S-a încheiat şi FK Dobovec – Etoile Lavalloise 0-4. Şi acest meci a fost în AntenaPLAY

Fluier final! United Galaţi – Benfica s-a terminat 0-12! Înfrângere usturătoare pentru campioana României la futsal

Min. 39: United Galaţi – Benfica 0-12!

Reclamă

Min. 38: Un nou gol pentru Benfica! E 11-0 pentru lusitani acum

Min. 36: Benfica marchează un nou gol şi conduce acum cu 10-0

Min. 34: Scorul s-a făcut acum 9-0! O nouă reuşită superbă a Benficăi

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: Un nou gol Benfica! Scorul e acum 8-0 pentru lusitani

S-a reluat partida!

Pauză! United Galaţi e condusă cu 7-0 de Benfica

Min. 15: United Galaţi – Benfica 0-7! Reuşită superbă a lui Diego Nunes

Min. 13: O nouă reuşită a Benficăi! Scorul e acum 6-0 pentru lusitani

Min. 12: United Galaţi – Benfica e acum 0-5! O nouă reuşită a lusitanilor

Min. 9: Tot Benfica domină jocul. Portarul Toniţă a scos două şuturi periculoase.

Reclamă

Min. 6: United Galaţi – Benfica e 0-4!

Min. 5: United Galaţi – Benfica e deja 0-3

Min. 1: A început partida!

De cealaltă parte, Benfica nu a putut să treacă de francezii de la Etoile Lavalloise. Partida s-a terminat la egalitate, score 2-2. Pentru a ajunge în Elite Round-ul Champions League, campioana României are nevoie să ocupe unul dintre cele trei locuri ale clasamentului.

Gălăţenii se află la a patra prezenţă consecutivă în Liga Campionilor şi se vor duela pentru a ajunge în Elite Round cu Etoile Lavalloise, Benfica Lisabona și FK Dobovec. Din Elite Round, moldovenii pot accede în Final Four-ul competiţiei.

Primul duel al gălăţenilor a fost cu FK Dobovec, campioana din ultimii trei ani din Slovenia şi cu şase prezenţe în Liga Campionilor, competiţie în care a ajuns în sferturile de finală, în sezonul 2020-2021.

Programul complet al meciurilor din Grupa 4 a Main Round-ului

Miercuri, 25 octombrie

Joi, 26 octombrie

Sâmbătă, 28 octombrie

Lotul lui United Galaţi

Petrișor Toniță: „Începem o nouă aventură europeană”

„Începem o nouă aventură europeană motivați să trecem mai departe indiferent de adversari. Liga Campionilor este o competiție la care orice jucător de futsal își dorește să participe. Cea mai importantă competiție la nivelul cluburilor. Cred că United face o treabă excelentă punând pe harta Ligii Campionilor orașul Galați și futsalul românesc.

Cred că ar trebui să fim mai apreciați pentru tot efortul nostru. Care e cea mai frumoasă amintire din Liga Campionilor?! Victoria cu Haladás obținută în fața suporterilor noștri, anul trecut, succes ce ne-a dus în Elite Round”, a spus Petrişor Toniţă, portarul lui United Galaţi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și