Închide meniul

Gianna, fiica lui Kobe Bryant, decedată în accidentul din 26 ianuarie, a prezis că Lakers va lua campionatul!

Cătălin Oprișan Publicat: 25 octombrie 2020, 14:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Gianna, fiica lui Kobe Bryant, decedată în accidentul din 26 ianuarie, a prezis că Lakers va lua campionatul!

Hepta

Kobe Bryant, de cinci ori câștigător de NBA, și fiica sa, Gianna, și-au pierdut viața într-un accident de elicopter, pe 26 ianuarie, anul acesta

  • ”Defensiv, stăm foarte bine!”
  • Lakers a dedicat titlul memoriei lui Kobe și fiicei sale

Îmi aduc aminte foarte clar că Gigi (n.r. – așa cum era ea alintată), m-a privit și mi-a spus: <<Unchiule Rob, mă uit la meciul ăsta, mă uit și la celelalte jocuri și e clar… anul acesta câștigați titlul!>>. Am întrebat-o de ce crede asta. <<Defensiv, stăm foarte bine, avem o echipă puternică, pregătită ca la carte!>>. I-am spus că lucrurile pot sta așa în campionatul regulat, dar în playoff e mult mai greu să marchezi de trei puncte, pentru că inelul se face mai mic, iar jucătorii simt această presiune. Mi-a răspuns, ca un antrenor cu experiență, că umplem foarte bine spațiile. Celelalte echipe nu prea au cum să marcheze contra voastră din afară. Veți cuceri campionatul”, și-a adus aminte Pelinka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendă sau nu, vorbele Giannei s-au adeverit. Cu Anthony Davis și LeBron James la comandă, cu o strategie defensivă bine pusă la punct, Lakers a câștigat o ediție de NBA ceva mai ciudată, din cauza cornavirusului, în dauna unor echipe cotate mult mai bine, precum Bucks ori Clippers.

Reclamă

LeBron a adus un nou titlu celor de la Lakers, dedicat memoriei lui Kobe și fiicei acestuia

De când Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, și-au pierdut viața în accidentul de elicopter de la începutul anului, cei de la Lakers au anunțat că obiectivul este câștigarea titlului, în memoria celor doi. Lakers reușise ultima oară această performanță în 2010, egalându-i, acum, cu 17 titluri, pe cei de la Boston Celtics.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei
Baschet • 28 nov., 12:55
LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei! Los Angeles Lakers, zdrobită de Philadelphia 76ers
Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac
Baschet • 28 iul., 13:50
Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac
Fiul lui LeBron James a suferit un stop cardiac la un antrenament!
Baschet • 25 iul., 22:35
Fiul lui LeBron James a suferit un stop cardiac la un antrenament! Tânărul are 18 ani
Baschet • 8 feb., 9:20
Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie: ”M-aș alege pe mine în fața oricui a mai jucat acest sport”