Închide meniul

Gigi Becali, elogiu pentru David Popovici: „L-a învins pe Goliat! E putere dumnezeiască”. Discurs fabulos la adresa campionului mondial

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 12:32

Gigi Becali, elogiu pentru David Popovici: „L-a învins pe Goliat! E putere dumnezeiască. Discurs fabulos la adresa campionului mondial

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

  • Gigi Becali, impresionat de David Popovici
  • Sportivul a devenit campion mondial la 200 de metri liber

Gigi Becali, patronul de la FCSB, laudă performanţa obţinută de David Popovici la Campionatul Mondial. Becali pune totul pe seama puterii divine şi a muncii depusă de sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a scris istorie şi a devenit campion mondial la 200 metri liber.Înotătorul român a obţinut timpul de 1 min 43 sec şi 21 sutimi şi a stabilit un nou record mondial la juniori. Performanţa românului a impresionat toată ţara, chiar şi pe Gigi Becali.

Gigi Becali, impresionat de succesul lui David Popovici

Gigi Becali se numără şi el printre cei care i-au adus laude lui David Popovici, după succesul obţinut la Budapesta. Patronul celor de la FCSB a subliniat că în ciuda condiţiilor precare din sport pe care le are România, Popovici a reuşit o performanţă istorică.

Reclamă

„Ne mai dă și nouă Dumnezeu câte o bucurie. Îl arată pe David, care îl invinge pe Goliat. Asta este numai putere dumnezeiască. Ei au bani, bazine… vitaminizare. Nu are bazinele voastre și a venit să vă câștige peste voi. Asta e numai putere dumnezeiască”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Camelia Potec, fascinată de performanţa istorică a lui David Popovici

Camelia Potec, campioană olimpică la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice din 2004, este de părere că David Popovici are toate şansele să devină unul dintre cei mai importanţi înotători din istoria sportului. Totodată, Potec susţine că tânărul de 17 ani a setat noi referinţe în sportul său.

Reclamă

„Sunt specialiști din domeniu și își dau seama că e un sportiv de excepție, care poate realiza lucruri extraordinare, care poate schimba partea aceasta cu înotul la superlativ. A dat peste cap multe lucruri care erau împământenite în sportul nostru.

Sunt multe lucruri tehnice pe care le-a adus în bazin. Nu o să ofer detalii despre partea tehnică, a partea antrenorului federal, a echipei tehnice. Pot să vorbesc de potențialul lui, este foarte mare. Doar cei din domeniu își dau seama la ce nivel poate ajunge”, a declarat Camelia Potec, pentru gsp.ro.

David Popovici a câștigat seria la proba de 100 metri liber și s-a calificat în semifinalele de la Campionatul Mondial

David Popovici a încheiat pe primul loc în seriile de la 100 metri liber și și-a asigurat calificarea în semifinalele de la Campionatul Mondial. Campionul României a reușit o nouă probă de vis, reușind să încheie primul în seria a 10-a din calificări.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici continuă evoluțiile extraordinare. După ce ieri a scris istorie și a devenit campion mondial la proba de 200 metri de la Campionatul Mondial, sportivul român a câștigat seria a 10-a la proba de 100 metri liber.

Plecat de pe culoarul 4, David a fost cel mai rapid, cu timpul de 47,60 secunde.

Așadar, David Popovici și-a asigurt locul în semifinalele probei de 100 metri liber de la Campionatul Mondial, care vor avea loc tot astăzi, de la ora 19:26 și 19:31. Finala se va desfășura pe 22 iunie, de la ora 19:22.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”