Închide meniul
Video

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte. Visează să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris

Publicat: 19 martie 2023, 20:15 / Actualizat: 19 iulie 2023, 17:56

Gigi Subţirică vrea să repezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris

Captură Antena Sport

  • Gigi Subţirică vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
  • Subţirică, dezvăluiri savuroase

 

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte. Deşi nu a prins podiumul la Europenele de lupte de la Bucureşti, românul Gigi Subţirică nu renunţă la marele lui vis. Calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştiul de 19 ani de la lupte se amuză când lumea îi greşeşte numele.

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte

În primul rând se pronunţă SuBţirică, nu cu P, pentru cei care nu ştiau. Nu prea sunt eu ala cu muşchi, dar la tehnică ştiu câte ceva, pot spune„, a spus Gigi Subţirică.

Reclamă

Tatăl lui n-a vrut să-l lase la lupte. „Îţi rupe o mână, un picior, Doamne Fereşte. După ce-a văzut c-am ieşit la 8 luni de lupte campion national îmi spune ‘mă, foarte bine ca te-ai apucat!’ Da, multumesc„, a mai spus Gigi Subţirică.

Lui Gigi Subţirică îi place să gătească cu iubita lui, care e voleibalistă. „Eu mă ocup cu tăiatul, în general. Mai scot din cuptor, mai bag! Cu asta mă ocup„, a mai spus Subţirică.

Reclamă

Pe puştiul care luptă pentru România îl aşteaptă un test dificil şi la liceu. „Anul ăsta am BAC-ul! Da, mai mult de-o gramadă (n.r. – dacă e pregătit pentru BAC)„, a mai spus Gigi Subţirică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile