Închide meniul
Video

Ana Porgras, ultima campioană mondială a României, a devenit specialistă în manichiură. "După ce m-am retras, am avut o traumă psihică"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2020, 18:14

Ana a luat aurul mondial la bârnă, în 2010, la Rotterdam. Accidentată la cot și la genunchi, s-a retras la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, când era favorită să ia medalia de aur la bârnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Porgras a trăit momente extrem de dureroase

"După ce m-am retras eu am avut cumva o traumă psihică. Și atunci nu am mai vrut să aud de nimic.

A fost o traumă psihică din cauza faptului că nu știam să fac altceva. Toată viața mea am făcut gimnastică. Nu știam să fac nimic", a dezvăluit Ana Porgras, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate pentru AS.ro

Pasiunea ei, manichiura, i-a schimbat viața. Ana "și-a făcut mâna" pe unghiile prietenelor și a ajuns specialistă în domeniu. Fosta campioană mondială lucrează într-un salon din Brașov.

"Trebuia să te gândeșit la ceva…să faci. Și am zis, ok, ce îmi place să fac? Unghii! Atunci asta o să fac. Sunt foarte fericită cu viața mea acum", a anunțat Ana.

Reclamă

Nici patroana salonului și nici clientele nu au recunoscut-o la început pe fosta campioană mondială.

Ana are un corp de invidiat. Se menține în formă prin sport! Ana se gândește să revină în gimanstică. Are oferte să devină antrenoare pentru copii.

"E un sacrificiu enorm pentru o persoană. Dacă m-aș mai naște încă o dată, aș face gimnastică, cu siguranță!", a ținut să asigure Ana Porgras.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și