Închide meniul
Video

Ana Porgras, ultima campioană mondială a României, a devenit specialistă în manichiură. "După ce m-am retras, am avut o traumă psihică"

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2020, 18:14

Reclamă

Ana a luat aurul mondial la bârnă, în 2010, la Rotterdam. Accidentată la cot și la genunchi, s-a retras la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, când era favorită să ia medalia de aur la bârnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Porgras a trăit momente extrem de dureroase

"După ce m-am retras eu am avut cumva o traumă psihică. Și atunci nu am mai vrut să aud de nimic.

A fost o traumă psihică din cauza faptului că nu știam să fac altceva. Toată viața mea am făcut gimnastică. Nu știam să fac nimic", a dezvăluit Ana Porgras, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate pentru AS.ro

Pasiunea ei, manichiura, i-a schimbat viața. Ana "și-a făcut mâna" pe unghiile prietenelor și a ajuns specialistă în domeniu. Fosta campioană mondială lucrează într-un salon din Brașov.

"Trebuia să te gândeșit la ceva…să faci. Și am zis, ok, ce îmi place să fac? Unghii! Atunci asta o să fac. Sunt foarte fericită cu viața mea acum", a anunțat Ana.

Reclamă
Reclamă 4

Nici patroana salonului și nici clientele nu au recunoscut-o la început pe fosta campioană mondială.

Ana are un corp de invidiat. Se menține în formă prin sport! Ana se gândește să revină în gimanstică. Are oferte să devină antrenoare pentru copii.

"E un sacrificiu enorm pentru o persoană. Dacă m-aș mai naște încă o dată, aș face gimnastică, cu siguranță!", a ținut să asigure Ana Porgras.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și