Închide meniul

„Cea mai mare controversă” Americanii, în continuare „marcaţi” după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul! Scandalul uriaş amintit

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 9:39

Reclamă
„Cea mai mare controversă Americanii, în continuare „marcaţi după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul! Scandalul uriaş amintit

Americanii, în continuare "marcaţi" după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul

Ana Maria Bărbosu - Getty Images

Americanii sunt în continuare „marcaţi”, după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul, la TAS. Aceştia au amintit de un scandal uriaş, din urmă cu 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bărbosu urmează să primească medalia de bronz, la Bucureşti, vineri, de la ora 9:30. Românca a avut câştig de cauză la TAS, după ce iniţial medalia a fost cucerită de americanca Jordan Chiles.

Americanii, în continuare „marcaţi” după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul

Americanii au transmis că situaţia de la Jocurile Olimpice 2024, în urma căreia Ana Bărbosu i-a „suflat” medalia de bronz lui Jordan Chiles, reprezintă cea mai mare controversă din ultimii 24 de ani.

Aceştia amintesc de scandalul de la Jocurile Olimpice din 2000. La momentul respectiv, tot la gimnastică, masa pentru sărituri nu a fost ajustată corect, iar multe gimnaste nu şi-au putut efectua corect săriturile.

„Cea mai mare controversă din gimnastică de la dezastrul de la Jocurile Olimpice din 2000.

Reclamă
Reclamă 4

Jordan Chiles este prima gimnastă căreia i se retrage o medalie din 2000 încoace, când probleme cu aparatele de concurs au dat peste cap rezultatele”, au notat americanii de la nbcnews.com.

Ana Bărbosu, prima reacţie după verdictul TAS

Ana Bărbosu a oferit prima reacţie după verdictul TAS. După contestaţia depusă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, românca a avut câştig de cauză. Nota americancei Jordan Chiles a revenit la 13.666, potrivit anunţului făcut de Federaţia Română de Gimnastică, iar medalia de bronz în revine gimnastei din România.

În urma medaliei obţinute de Ana Bărbosu, România a ajuns la 9 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

Vestea a luat-o prin surprindere pe Ana Bărbosu, care şi-a găsit cu greu cuvintele. Ea le-a mulţumit celor care au susţinut-o şi care au fost alături de ea în această luptă la TAS şi a spus că abia aşteaptă să intre în posesia medaliei:

Wow! Nici nu ştiu ce să zic. M-aţi luat atât de repede… Ce pot să spun e că le mulţumesc din suflet antrenorilor, celor din Federaţie pentru că au fost alături de mine şi pentru că au continuat această luptă la nivelul TAS. Sunt foarte fericită. Le mulţumesc părinţilor mei, prietenilor mei şi tuturor apropiaţilor.

Eu n-am făcut nimic altceva la acest concurs decât să-mi fac cât mai bine treaba şi pot spune că abia aştept să intru în posesia medaliei!”, a declarat Ana Bărbosu, potrivit orangesport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53 14 aug.

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51 14 aug.

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40 14 aug.

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31 14 aug.

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și