Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, la momentul adevărului! ”Aveam 26 de kilograme, pe drum am mai pus 3!” Cum a mâncat o plasă cu dulciuri :)

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 11:52

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, la momentul adevărului! ”Aveam 26 de kilograme, pe drum am mai pus 3!” Cum a mâncat o plasă cu dulciuri :)

AS.ro

Larisa Iordache a fost invitată la AS.ro LIVE

Aveam 26 de kilograme, eram în clasa a patra, iar pe drum s-au mai pus trei. Am mâncat o plasă de dulciuri. Mamei i-a fost milă de suflețelul meu”, a dezvăluit Larisa Iordache la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Larisa Iordache are 45 de kilograme, conform spuselor sale.

VIDEO cu declarațiile Larisei Iordache

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Eugeniile, preferatele Larisei Iordache

Marea noastră gimnastă a dezvăluit că în școală schimba cornurile pe care le primea pe eugenii, iar toți colegii îi dădeau eugenii și ajungea cu un ghiozdan plin de eugenii.

În fiecare dimineață făceam cântarul. Acum îl fac singură. Nu mă dau în vânt după shaorma sau carne. Mie îmi place foarte mult dulcele”, a mai spus Larisa Iordache.

Mai apoi, Larisa Iordache a glumit cu moderatorul emisiunii AS.ro LIVE, Cătălin Oprișan. Medaliata la JO de la Londra a dezvăluit că mânca foarte multe eugenii.

Reclamă

"- Ce ai alege între un kg de eugenii, sau o prăjitură bună, de calitate, dar de 200 de grame?

– Eugeniile.

– Eu aș alege ambele variante și apoi m-aș hotărî. Le ei, le mănânci și după zici. :))

Reclamă 4 / 0/3

-Ai consumat eugenii la viața ta?

– Aoleu… :))) Mâncam eugenii la greu, la școală mâncam eugenii cu lapte."

VIDEO cu declarațiile Larisei Iordache

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și