Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, la momentul adevărului! ”Aveam 26 de kilograme, pe drum am mai pus 3!” Cum a mâncat o plasă cu dulciuri :)

Silviu Corneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 11:52

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, la momentul adevărului! ”Aveam 26 de kilograme, pe drum am mai pus 3!” Cum a mâncat o plasă cu dulciuri :)

AS.ro

Larisa Iordache a fost invitată la AS.ro LIVE

Aveam 26 de kilograme, eram în clasa a patra, iar pe drum s-au mai pus trei. Am mâncat o plasă de dulciuri. Mamei i-a fost milă de suflețelul meu”, a dezvăluit Larisa Iordache la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Larisa Iordache are 45 de kilograme, conform spuselor sale.

VIDEO cu declarațiile Larisei Iordache

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Eugeniile, preferatele Larisei Iordache

Marea noastră gimnastă a dezvăluit că în școală schimba cornurile pe care le primea pe eugenii, iar toți colegii îi dădeau eugenii și ajungea cu un ghiozdan plin de eugenii.

În fiecare dimineață făceam cântarul. Acum îl fac singură. Nu mă dau în vânt după shaorma sau carne. Mie îmi place foarte mult dulcele”, a mai spus Larisa Iordache.

Mai apoi, Larisa Iordache a glumit cu moderatorul emisiunii AS.ro LIVE, Cătălin Oprișan. Medaliata la JO de la Londra a dezvăluit că mânca foarte multe eugenii.

Reclamă
Reclamă 4

"- Ce ai alege între un kg de eugenii, sau o prăjitură bună, de calitate, dar de 200 de grame?

– Eugeniile.

– Eu aș alege ambele variante și apoi m-aș hotărî. Le ei, le mănânci și după zici. :))

Reclamă

-Ai consumat eugenii la viața ta?

– Aoleu… :))) Mâncam eugenii la greu, la școală mâncam eugenii cu lapte."

VIDEO cu declarațiile Larisei Iordache

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și