Închide meniul

Larisa Iordache, în lacrimi la Campionatul European de gimnastică! Fetele din naţionala României au pierdut dramatic medaliile de aur

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 17:42

Reclamă
Larisa Iordache, în lacrimi la Campionatul European de gimnastică! Fetele din naţionala României au pierdut dramatic medaliile de aur

profimediaimages

România a pierdut medalia de aur în proba de echipe la Campionatul European din Turcia

Deși tricolorele au fost pe prima poziție în calificări, cu cinci puncte mai mult, ele au cedat sâmbătă aurul european în fața vecinelor din Ucraina. Ambele echipe au obținut punctae mai slabe decât în faza de calificări, dar româncele au obținut doar 154.496 de puncte comparativ cu 154.663 ale adversarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa României este formată din Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu, Antonia Duţă și Daniela Trică.

România a pierdut titlul european într-o competiție fără prea mulți rivali

De altfel, româncele nu au avut, cel puțin pe hârtie, adversari foarte dificili la Mersin. Echipe precum Rusia, Franța, Marea Britanie, Italia sau Olanda nu au participat la concurs.

Delegația noastră are până în prezent și medalii câștigate la junioare: aur cu echipa plus aur și argint la individual-compus. 

Atât junioarele cât și senioarele vor lua din nou startul duminică, în cadrul finalei pe aparate. Larisa Iordache și-a arătat apetitul pentru competiție și va concura în toate cele patru probe.

Reclamă
Reclamă 4

Tot la Mersin a avut loc și Campionatul European masculin, încheiat pe 13 decembrie și la care țara noastră a reușit să obțină o singură medalia: aur la juniori, la proba de sărituri.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și