Închide meniul
NEWS ALERT

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică! Mesajul emoționant al sportivei, după un an de coșmar. „Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 21:46

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică! Mesajul emoționant al sportivei, după un an de coșmar. „Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită!

Lariosa Iordache și-a anuțat retragerea din gimnastică

COSR Facebook/Cristian Nistor

Cazi , dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimanistică!

Azi inchei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegrea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap si tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea.

Aş vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica!

Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea, a fost mesajul Larisei Iordache

După anunţul făcut de Iordache. Federaţia Română de Gimnastică a notat, tot pe Facebook: “Ai fost o gimnastă exemplu, eşti un OM deosebit! Multumim, Larisa pentru tot ce ai făcut pentru gimnastică!”

Reclamă

Larisa Iordache are în palmares 24 de medalii la competiţiile internaţionale printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Ea a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

Citește și:

Larisa Iordache a avut un 2021 de coşmar

Larisa Iordache e campioană la gimnastică, dar şi la ghinioane. Larisa Iordache anunţase încă de la începutul lunii decembrie că ia în calcul să se lase, după ce a trecut printr-o nouă operaţie. Larisa tocmai s-a operat la glezna care a împiedicat-o să se bată pentru medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în finala de la bârnă. A fost deja a 7-a operaţie pentru campioana noastră.

„A şaptea operaţie… e ciudat, pentru că numărul 7 este numărul norocos al lui tata. Cred că mă voi descurca. Făcând gimnastică 20 de ani, n-ai cum să nu te descurci să dai o indicaţie. Abia aştept să treacă anul ăsta. Nu ştiu ce an va veni, dar cu siguranţă anul acesta m-a pregătit pentru tot ce urmează. Am rezistat, sunt super tare!”, a spus multipla campioană europeană, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică
  • Mesajul emoționant al sportivei, după un an de coșmar

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și