Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate la Mondiale şi Europene

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2023, 9:35 / Actualizat: 23 februarie 2023, 10:54

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate la Mondiale şi Europene

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate de Mondiale şi Europene

Marian Drăgulescu, în timpul unui concurs / Profimedia Images

  • Marian Drăgulescu primeşte lunar 16.000 de lei
  • Drăgulescu a câştigat 31 de medalii internaţionale

Marian Drăgulescu a anunţat ce rentă viageră primeşte de la statul român după cariera plină de performanţe notabile, la Mondiale şi Europene, unde şi-a trecut în cont nu mai puţin de 18 medalii de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgulescu a adunat în carieră 31 de medalii la competiţiile internaţionale cele mai importante, 3 la Jocurile Olimpice, 10 la Campionatele Mondiale şi 18 la Europene. Pentru aceste performanţe, încasează 16.000 de lei, pragul maxim pentru un sportiv.

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte

„Nu se poate spune că din gimnastică strângi o sumă de bani să poţi să stai acasă. Nu sunt o persoană care să stea acasă, mie îmi plac provocările, îmi setez obiective pe care să le ating.

Reclamă

Sunt publice aceste rente viagere. E un mare avantaj pentru noi, că o avem când ne retragem din activitate. Cât eşti în activitate, nu beneficiezi de ea. Sunt anumite criterii pentru acordarea acestei rente viagere.

Ele se acordă pentru cei care sunt campioni mondiali, europeni, iar la Jocurile Olimpice intră toate medaliile, aur, argint, bronz. Fiecare medalie are o cotaţie dintr-un salariu mediu brut pe economie. Există un prag, nu poţi trece de el. Pragul este 16.000 de lei. Îţi asigură un trai cel puţin decent”, a spus Marian Drăgulescu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul”

Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul”. Marele campion a spus că prima dată i s-a spus la juniori. Totul vine de la „tenul” său mai închis. Marian Drăgulescu a mai spus că le-a cerut, la un moment dat, prietenilor, să îi mai spună şi pe nume.

Marian Drăgulescu spune că îi place enorm de mult numele său. La un moment dat, şi-a rugat prietenii să nu îi mai spună „Marocanul”.

„De la tenul meu mai închis la culoare. Nu m-am suăpărat pe poreclă, ci pentru că nimeni nu îmi mai spunea pe nume. Mie mi-a plăcut mult Marian. Mi s-a spus la juniori, de la 15-16 ani până la 24 de ani. Prietenilor le-am spus că îmi mai spună pe nume pentru că îmi place foarte mult”, a spus Marian Drăgulescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Drăgulescu a mai vorbit şi despre momentul în care s-a gândit că poate scrie istorie în gimnastică.

„Am început să mă gândesc la gimnastică ca la o carieră când m-am întors de la Campionatul EUROPEAN cu 4 medalii. Şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Am început să mă gândesc şi la Mondiale, dar şi la Olimpiadă. Am luat, în 1998, 4 medalii la Campionatul European de juniori. Peste un an am trecut la seniori şi am zis că îi bat pe toţi. Nu am câştigat nimic„, a mai spus Marian Drăgulescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea
Diverse • 15 dec., 15:18
FOTO
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte
Diverse • 30 mai, 18:42
FOTO
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă
Marian Drăgulescu vrea Cristi Chivu antrenor Inter
Serie A • 3 apr., 21:14
Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter!
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 10 mart., 9:50
FOTO
Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu! Ședință foto chiar de Ziua Femeii