Închide meniul

Nadia Comăneci, mândră de performanţa Larisei Iordache! Ce mesaj i-a transmis gimnastei care a scris istorie la Europene

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 14:45

Nadia Comăneci, mândră de performanţa Larisei Iordache! Ce mesaj i-a transmis gimnastei care a scris istorie la Europene

profimediaimages

Nadia Comăneci a felicitat-o pe Larisa Iordache

Larisa Iordache a câştigat două medalii de aur şi una de argint în finalele pe aparate la Campionatele Europene de gimnastică, desfăşurate la Mersin, în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, felicitată de Nadia Comăneci

Larisa Iordache a cucerit două medalii de aur în finalele pe aparate. Ea s-a impus la sol şi la bârnă. Larisa a cucerit şi un argint, la sărituri. Ea avea şi un argint, din proba pe echipe.

"Felicitări", a scris Nadia Comăneci pe contul de Instagram, lângă un simbol cu steagul României şi o poză cu Larisa Iordache pe podium.

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a devenit cea mai medaliată româncă în istoria Campionatelor Europene. Cu cele patru distincţii din Turcia a ajuns la un total de 16 medalii! Cătălina Ponor deţinea recordul cu 13 medalii europene. Larisa Iordache a revenit în lotul României după trei ani de absență din cauza accidentărilor.

Reclamă

România, 14 medalii la Campionatele Europene din Turcia

Loturile feminine ale României au cucerit nu mai puţin de 14 medalii la Europenele din Turcia. Cinci au fost obţinute de senioare, iar nouă, de junioare.

La senioare:

Aur – Larisa Iordache (bârnă şi sol)
Argint – pe echipe, Larisa Iordache (sărituri), Silviana Sfiringu (bârnă)

Reclamă 4 / 0/3

La junioare:

Aur – pe echipe, Ana Bărbosu – individual compus, plus patru în finalele pe aparate
Argint – Maria Ceplinschi (individual compus şi sol)
Bronz – Andreea Preda (bârnă)   

Recomandări
  • Larisa Iordache, patru medalii la Europene
  • Ea a fost felicitată de Nadia Comăneci

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și