Închide meniul

Nadia Comăneci, mesaj emoționant după retragerea Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice. „Te iubim!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 19:06

Nadia Comăneci, mesaj emoționant după retragerea Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice. „Te iubim!

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Larisa Iordache

Profimedia

  • Larisa Iordache, OUT de la Jocurile Olimpice
  • Mesajul Nadiei Comăneci

Larisa Iordache reprezenta poate ultima noastră şansă la medalie. Marea noastră campioană a părăsit Jocurile Olimpice în cârje şi cu lacrimi în ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Larisa Iordache

Nadia Comăneci a reacționat imediat după retragerea Larisei de la Tokyo. Fosta mare gimnastă i-a transmis acesteia un mesaj emoționant.

„Te iubim, Larisa Iordache! Suntem mândri pentru ceea ce ai făcut pentru sportul nostru!”, a scris Nadia Comăneci, pe Instagram.

Reclamă
Nadia Comăneci, mesaj emoționant după retragerea Larisei Iordache
Nadia Comăneci, mesaj emoționant după retragerea Larisei Iordache

Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache

Cristian Moldovan, antrenorul Larisei Iordache, a vorbit despre starea gimnastei. Acesta a transmis că Larisa a sperat până în ultimă clipă că va putea lupta pentru o medalie istorică la Jocurile Olimpice.

Reclamă

A vrut să concureze pana în ultimul moment, de asta am şi mers cu anunţarea retragerii până în ultima clipă. Teoretic, trebuia să anunţăm de ieri, cu 24 de ore înainte, n-am făcut-o, am mers până după încâlzirea generală, să fim siguri că facem alegerea corectă. Să fim alături de ea, am stat cu ea de când am venit de la sală până acum. E dezamăgită că n-a reuşit să îşi împlineasca visul pe care merită să-l împlinească„, a spus Cristian Moldovan în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal
Gimnastică • 20 mart., 17:54
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal: „Erau 10.000 de oameni la aeroport”
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic
Extra • 8 mart., 9:05
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS
WTA • 5 mart., 20:40
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS: „Era şi timpul!”
Câţi bani primeşte Nadia Comăneci de la statul român în 2024
Diverse • 27 feb., 8:58
FOTO
Câţi bani primeşte Nadia Comăneci de la statul român în 2024. Ce s-a întâmplat după măsurile de austeritate luate de Guvern
Gestul făcut de Nadia Comăneci la 47 de ani după ce a uluit întreaga lume
Diverse • 8 feb., 16:58
FOTO
Gestul făcut de Nadia Comăneci, la 47 de ani după ce a uluit întreaga lume