Închide meniul

”Niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul!” Larisa Iordache, mesaj pentru fani după ce a scris istorie pentru România

Gal Dorin Publicat: 20 decembrie 2020, 15:40

Reclamă
”Niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul!” Larisa Iordache, mesaj pentru fani după ce a scris istorie pentru România

Captură Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache a devenit cea mai titrată sportivă româncă din istoria Campionatelor Europene

Larisa Iordache a câştigat două medalii de aur, la sol şi la bârnă, şi una de argint, la sărituri, duminică, în finalele pe aparate de la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia). Ea avea şi un argint din proba pe echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa a devenit astfel cea mai titrată sportivă româncă din istoria Campionatelor Europene. Cu cele patru medalii din Turcia a ajuns la un total de 16! Cătălina Ponor deţinea recordul cu 13 medalii europene.

Larisa Iordache, mesaj pe Facebook pentru fani

Sportiva a postat un mesaj pe Facebook prin care le-a mulțumit tuturor susținătorilor și i-a încurajat pe toți, inclusiv pe colegele mai mici din lotul de gimnastică, să își urmeze visul.

Reclamă

”O poveste lungă spusă în câteva cuvinte. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu vor reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză…cu greu mai speram la o revenire, însă…

(…)Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele…dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc”, a scris Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache și-a încurajat colegele de la lot

”Și nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor (n.r. din lotul de gimnastică al României) că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. 

Important este să credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere”, au fost cuvintele campioanei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și