Închide meniul

”Niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul!” Larisa Iordache, mesaj pentru fani după ce a scris istorie pentru România

Gal Dorin Publicat: 20 decembrie 2020, 15:40

Reclamă
”Niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul!” Larisa Iordache, mesaj pentru fani după ce a scris istorie pentru România

Captură Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache a devenit cea mai titrată sportivă româncă din istoria Campionatelor Europene

Larisa Iordache a câştigat două medalii de aur, la sol şi la bârnă, şi una de argint, la sărituri, duminică, în finalele pe aparate de la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia). Ea avea şi un argint din proba pe echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa a devenit astfel cea mai titrată sportivă româncă din istoria Campionatelor Europene. Cu cele patru medalii din Turcia a ajuns la un total de 16! Cătălina Ponor deţinea recordul cu 13 medalii europene.

Larisa Iordache, mesaj pe Facebook pentru fani

Sportiva a postat un mesaj pe Facebook prin care le-a mulțumit tuturor susținătorilor și i-a încurajat pe toți, inclusiv pe colegele mai mici din lotul de gimnastică, să își urmeze visul.

Reclamă
Reclamă 4

”O poveste lungă spusă în câteva cuvinte. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu vor reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză…cu greu mai speram la o revenire, însă…

(…)Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele…dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc”, a scris Larisa Iordache.

Reclamă

Larisa Iordache și-a încurajat colegele de la lot

”Și nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor (n.r. din lotul de gimnastică al României) că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. 

Important este să credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere”, au fost cuvintele campioanei.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și