Închide meniul

Reacţia lui Eduard Novak, după atacul venit din partea Danielei Silivaş. Ce se va întâmpla cu sala de gimnastică din Deva: „Aceste erori vor fi mai rare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2022, 11:27

Reacţia lui Eduard Novak, după atacul venit din partea Danielei Silivaş. Ce se va întâmpla cu sala de gimnastică din Deva: „Aceste erori vor fi mai rare!

Eduard Novak, Ministrul Sportului

Eduard Novak,, în timpul unei conferințe de presă / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Eduard Novak a reacţionat, după ce Daniela Silivaş s-a arătat jignită pentru că sala de gimnastică din cadrul Sport Club Municipal Deva nu va purta numele ei. Iniţial, ministrul a anunţat că aceasta se va numi „Ecaterina Szabo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak: „Aceste erori vor fi tot mai rare”

Eduard Novak a revenit cu un mesaj şi a anunţat că sala de gimnastică din Deva se va numi „Daniela Silivaş”.

Regret neînțelegerea produsă în procesul de redenumire a sălii de gimnastică de la Deva. Marea campioană olimpică Daniela Silivaș este perfect îndreptățită să dea numele său acestui loc încărcat de istorie și vom face toate demersurile pentru ca acest lucru să se întâmple.
 
Rezultatele excepționale ale acestei mari sportive, alături de legătura sa personală cu Deva, locul unde s-a născut, sunt argumente de necontestat și îmi doresc din tot sufletul ca scăparea produsă să nu umbrească nici bucuria doamnei Silivaș, nici pe cea a iubitorilor gimnasticii și nici bunele noastre intenții, pe care sper ca acest gest să le dovedească o dată în plus. Aceste erori vor fi tot mai rare, pe măsură ce vom aduce sportul românesc și toată evidența bazelor sportive în normalitate, prin procesul de digitalizare.
 
Dorim să oferim recunoaștere sportului și marilor sportivi, pentru că merită și pentru că avem nevoie de exemplul lor! Vă rog să ne ajutați să o facem și să fiți alături de noi!
 
Vă mulțumesc, doamna Daniela Silivaș, pentru munca dedicată sportului și pentru bucuria pe care ne-ați dăruit-o!„, a scris Eduard Novak pe Facebook.

Daniela Silivaş s-a arătat dezamăgită de prima decizie a ministrului

Daniela Silivaş a fost extrem de dezamăgită după ce ministrul a anunţat că sala de gimnastică din Deva nu va pusta numele ei.

As dori sa îmi explicați cum ați ajuns la decizia de a numii sala de sport din Deva? Singura campioana mondiala și Olimpica nascuta și crescută in Deva sunt eu!! Foarte rușinos din partea tuturor care au ajutat la aceasta decizie și celor care au acceptat„,a fost mesajul dur postat de fosta gimnastă.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și