Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR | „N-aş vrea să cred că începem să ne obişnuim cu asta, deşi aşa pare” Andreea Răducan aşteaptă o minune de la Larisa Iordache la Tokyo

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 22:05

Reclamă

Andreea Răducan, fosta campioană olimpică a României

Din păcate, vremurile în care România era de neoprit la gimnastică s-au dus. Timpul parcă s-a oprit în loc. De asta se miră şi Andreea Răducan, campioană olimpică la Sydney!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi dacă n-aş vrea eu să îmi amintesc, sunt atâţia oameni care mă întreabă de participarea la JO de la Sydney„, a spus Andreea Răducan.

Pe vremea ei, gimnastica era sursa de medalii pentru România. Vremurile au apus, iar România n-a mai calificat echipa la ultimele Olimpiade. „N-aş vrea să cred că începem să ne obişnuim cu asta, deşi aşa pare!”, a mai spus Andreea Răducan.

ROMÂNII DE AUR! Andreea Răducan vrea o minune de la Larisa Iordache

Andreea Răducan aşteaptă o minune de la Larisa Iordache. Ea s-a accidentat, dar speră să-şi revină la timp pentru finala de la bârnă. Numai de ghinioane a avut parte Larisa înainte de Tokyo! Accidentările i-au dat bătaie de cap şi şi-a pierdut şi mama.

10 centimetri uneori pot aduce multă bucurie, dar şi multa tristeţe!„, a mai spus Andreea Răducan.

Reclamă

Larisa Iordache a revenit la antrenamente înaintea finalei de la bârnă

Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă din 3 august, după accidentarea suferită în calificări, diagnosticul fiind de entorsă la metatarsiene.

Gimnasta a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul de entorsă la metatarsiene (piciorul stâng) a inclus şi recomandarea de pauză.

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache a reluat antrenamentele

”Larisa Iordache şi-a reluat antrenamentele! După infiltraţii şi fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, Larisa se pregăteşte pentru finala la bârnă din 3 august! Eşti puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, a transmis şi FR Gimnastică.

Reclamă 4 / 0/3

Finalele pe aparate la JO de la Tokyo sunt programate între 1-3 august, cea la bârnă urmând să aibă loc în cea de-a treia zi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și