Închide meniul
VIDEO

Sabrina Voinea vrea să îşi depăşească mama şi să ia aurul olimpic pentru România: „Îmi iubesc ţara, sunt mândră când aud imnul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 20:32 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 10:15

Sabrina Voinea vrea să îşi depăşească mama şi să ia aurul olimpic pentru România: „Îmi iubesc ţara, sunt mândră când aud imnul

Sabrina Voinea vrea să îşi depăşească mama şi să ia aurul olimpic pentru România

Captură AntenaSport

Sabrina Voinea vrea să îşi depăşească mama şi să ia aurul olimpic pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa mamă, aşa fiică! Sabrina Voinea e românca pe care pariază chiar şi gimnasta de pe altă planetă, Simone Biles. Calificată la Paris, Sabrina se uită în fiecare zi la medalia câştigată de mama ei la Jocurile Olimpice! Aşa se motivează să câştige şi ea una.

Împreună creează ce urmează! Sabrina Voinea a fost aproape de podium la Mondial şi s-a calificat la Jocurile de la Paris. Mama ei care o şi antrenează are argint la Jocurile Olimpice, acum 35 de ani, cu echipa din care făcea parte şi tripla campioană olimpică de la Seul, Daniela Silivas.

Sabrina Voinea vrea să îşi depăşească mama şi să ia aurul olimpic pentru România la Paris

Da, i-am văzut medalia şi am atins-o pentru că îmi doresc acest lucru. Mă sprijină şi vreau să o depăşesc. Îmi doresc să obţin medalia de aur„, a spus Sabrina Voinea.

„Eu cred că a inspirat-o. Ea spune că nu îţi doreşte una singură, o vrea şi pe a doua„, a spus Camelia Voinea.

Reclamă

Camelia Voinea a fost la un pas de leşin, atunci când fiica ei a luat aurul european al junioarelor la sărituri. De la Cupa Mondială de la Doha, Sabrina a venit anul ăsta cu două medalii de aur: la sol şi la bârnă.

Sunt foarte mândră când aud imnul, îmi iubesc mult ţara. Încerc să trag din ce în ce mai tare şi să aduc România aşa cum a fost odată„, a mai spus Sabrina Voinea. „Îmi iubesc ţara şi au fost multe oferte să plec, dar nu am putut. Am rămas aici cu bune şi cu rele„, a spus şi Camelia Voinea.

„Eşti foarte bună! La anul poţi fi tu pe podium, chiar prima” – asta i-a spus Sabrinei super campioana Simon Biles, dupa ce a învins-o la mondial. Perfect! Anul viitor sunt Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Gimnastica e sportul cu cele mai multe titluri olimpice pentru România, 25. Sandra Izbaşa a luat ultimul aur, în 2012, la Londra. Sabrina Voinea are un vis la Paris, să ia următorul aur pentru România la gimnastica. „Mama m-a încurajat foarte mult. Mă înţelege şi la bine şi la greu şi îi multumesc enorm„, a spus Sabrina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și