Închide meniul

Simone Biles a devenit pentru a noua oară campioană a Statelor Unite ale Americii. Starul gimnasticii, gata să scrie istorie

Publicat: 3 iunie 2024, 9:52

Reclamă
Simone Biles a devenit pentru a noua oară campioană a Statelor Unite ale Americii. Starul gimnasticii, gata să scrie istorie

Simone Biles a devenit pentru a noua oară campioană a Statelor Unite ale Americii

Profimedia

Simone Biles, vedeta americană a gimnasticii artistice, a devenit pentru a noua oară campioană a Statelor Unite ale Americii. Biles a cucerit un al nouălea titlu record în concursul pe aparate din cadrul Campionatelor Statelor Unite de la Fort Worth (Texas) şi continuă creşterea în formă pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, obiectivul a fost pur şi simplu să mă simt în largul meu şi încrezătoare în calităţile mele, pentru ca apoi să mă prezint la selecţii şi să trec de această nouă etapă în drumul spre Paris”, a declarat Biles pentru postul NBC la finalul competiţiei.

Simone Biles a devenit pentru a noua oară campioană a Statelor Unite ale Americii

Pentru a se califica la Jocurile Olimpice, cvadrupla campioană olimpică va trebui să treacă peste selecţiile programate în perioada 27-30 iunie la Minneapolis, scrie agerpres.ro.

Duminică, în cea de-a doua sa zi de competiţie după vineri, Biles a reuşit 59,300 puncte dintr-un total de 119,750 puncte, cu mult peste următoarea clasată Skye Blakely (113,850 pct).

„Nici nu puteam fi mai mândră de modul în care concurez în acest moment al anului, construind încredere şi prezentându-mă în faţa publicului pentru a reuşi ceea ce fac la antrenamente”, a mai spus Biles.

Reclamă
Reclamă 4

Campioana olimpică en titre în concursul pe aparate, compatrioata sa Suni Lee, s-a clasat pe 4, un loc încurajator după ce a suferit de o gravă boală renală care a fost pe punctul de a-i curma cariera.

La JO de la Tokyo, din 2021, Biles s-a retras de la majoritatea probelor, invocând motive legate de sănătatea mintală şi de securitate.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și