Închide meniul

Simone Biles a revenit în forţă în competiţii! A triumfat la reuniunea US Classics

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 12:38

Reclamă
Simone Biles a revenit în forţă în competiţii! A triumfat la reuniunea US Classics

Simone Biles a revenit în forţă în competiţii

Simone Biles, în timpul unei probe/ Profimedia

Simone Biles a revenit în forţă în competiţii, după doi ani de pauză. Americanca a câştigat reuniunea US Classics, în drumul său spre participarea la Jocurile Olimpice de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru prima ei participare în concursuri de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Biles a electrizat mulţimea de la Chicago cu o performanţă uluitoare, câştigând un total de 59.100 de puncte la general. Starul american în vârstă de 26 de ani a obţinut cele mai bune note la sărituri, la sol şi la bârnă, la paralele inegale având a treia cea mai bună notă.

Simone Biles a revenit în forţă în competiţii

Biles, cvadruplă campioană olimpică şi de 19 ori medaliată au aur la Campionatele Mondiale, a stat departe de gimnastică în ultimii doi ani, după retragerea sa din mai multe probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, invocând dorinţa de a-şi proteja sănătatea mintală.

Simone Biles şi-au reluat luna trecută antrenamentele, cu intenţia de a participa la Jocurile Olimpice din 2024, dar calendarul său după acest prim weekend de concurs la Chicago rămâne incert, ca şi participarea sa la Olimpiada de anul viitor.

„Pentru Paris, deocamdată, aş spune că voi fi acolo indiferent de situaţie”, declarase americanca în septembrie 2022, fără să ştie „dacă în calitate de sportivă sau de spectatoare”, notează agerpres.ro.

Reclamă

US Classic este unul din evenimentele cele mai prestigioase din calendarul american, o repetiţie generală înaintea Campionatelor SUA, programate la finalul lunii august, la San Jose.

Simone Biles s-a căsătorit

Simone Biles s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american, Jonathan Owens. Cei doi au distribuit imagini superbe de la nunta lor pe reţelele de socializare.

Starul american de gimnastică şi campioana mondială Simone Biles (26 de ani) s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens (27 de ani), relatează CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au distribuit imagini pe reţelele de socializare sâmbătă în care îşi anunţă căsătoria, iar Biles include acum „Owens” în numele ei complet pe Instagram şi Twitter. „Da”, a scris Biles pe reţelele de socializare sâmbătă. „Oficial Owens”

„Persoana mea, pentru totdeauna”, a scris Owens într-o postare proprie. Anunţul vine la doar câteva zile după ce cuplul a postat o poză cu ceea ce părea a fi o licenţă de căsătorie din Texas, unde scrie: „Se apropie momentul să spun „Da”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și