Închide meniul

Simone Biles revine după doi ani şi se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 3 august 2023, 15:10

Reclamă
Simone Biles revine după doi ani şi se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice 2024

Simone Biles revine după doi ani

Simone Biles, în timpul unui exerciţiu / Getty Images

Simone Biles revine după doi ani! Superstarul gimnasticii mondiale, care nu a mai concurat în nicio competiţie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, revine în concurs sâmbătă la US Classic de la Chicago, posibila primă etapă în drumul spre Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biles (26 ani), cvadruplă campioană olimpică şi de 19 ori medaliată au aur la Campionatele Mondiale, a stat departe de gimnastică în ultimii doi ani, după retragerea sa din mai multe probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, invocând dorinţa de a-şi proteja sănătatea mintală.

Simone Biles revine după doi ani

Simone Biles şi-au reluat luna trecută antrenamentele, după ce s-a căsătorit, cu intenţia de a participa la Jocurile Olimpice din 2024, dar calendarul său după acest prim weekend de concurs la Chicago rămâne incert, ca şi participarea sa la Olimpiada de anul viitor.

„Pentru Paris, deocamdată, aş spune că voi fi acolo indiferent de situaţie”, declarase americanca în septembrie 2022, fără să ştie „dacă în calitate de sportivă sau de spectatoare”.

US Classic este unul din evenimentele cele mai prestigioase din calendarul american, o repetiţie generală înaintea Campionatelor SUA, programate la finalul lunii august, la San Jose.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și