Închide meniul

12 milioane de euro pentru renovarea Sălii Polivalente! Anunțul făcut de ministrul Eduard Novak: „Cererea a fost aprobată!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 16:35

12 milioane de euro pentru renovarea Sălii Polivalente! Anunțul făcut de ministrul Eduard Novak: Cererea a fost aprobată!”

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

Eduard Novak, în timpul unui interviu / Hepta

12 milioane de euro pentru renovarea Sălii Polivalente! Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că cererea de renovare a Sălii Polivalente din București a fost aprobată

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima renovare a Sălii Polivalente datează din anul 2011.

12 milioane de euro pentru renovarea Sălii Polivalente

Eduard Novak a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a fost aprobată cererea de renovare a Sălii Polivalente din București. Pentru acest proiect vor fi alocate 12 milioane de euro.

„Sala Polivalentă din București va beneficia de o finanțare de 12 milioane euro, după ce a fost aprobată cererea depusă de Ministerul Sportului și Complexul Sportiv Național «Sala Polivalentă».

Banii vor fi folosiți pentru renovarea energetică a complexului: lucrări de reabilitare termică, sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea sistemelor de climatizare, sisteme de management energetic, pregătirea pentru soluții inteligente, inclusiv echiparea cu 10 stații de încărcare pentru mașini electrice.

Reclamă

Aceste investiții vor ajuta la modernizarea și îmbunătățirea condițiilor din acest complex sportiv de importanță majoră.

Susțin nevoia de a dezvolta infrastructura sportivă din România și continuăm să ne oferim tot suportul pentru realizarea acestor obiective”, se arată în mesajul postat de Eduard Novak pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Novak: „Am discutat pe această temă!”

„Am discutat pe această temă (n.r. construcţia noii Săli Polivalente) inclusiv în mediul politic şi o să intervenim ca să se pornească acest proiect. Eu cred că şi domnul primar doreşte şi este o prioritate. Chiar ieri am discutat pe tema Sălii Polivalente din Bucureşti şi eu unul sunt optimist că anul acesta proiectul va avea avizele.

Vorbim despre o sală nouă (n.r. nu se va demola actuala Sală Polivalentă), Primăria ştie locaţia. Primarul Nicuşor Dan a depus cererea către CNI legat de această infrastructură, eu personal nu cunosc unde va fi”, a declarat, zilele trecute, Eduard Novak.

Recomandări
  • 12 milioane de euro pentru renovarea Sălii Polivalente

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și