Închide meniul

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

Publicat: 2 septembrie 2024, 23:33

Reclamă
A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

Sursa foto: frh.ro

A murit tehnicianul spaniol „Manolo” Manuel Montoya Fernandez (64 ani), fost selecţioner al echipei naţionale de handbal masculin a României. „Manolo” a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani, a anunţat, luni, Federaţia Română de Handbal, pe site-ul său oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Montoya a antrenat naţionala României în perioada 2018-2019.

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

Doctor în Educaţie Fizică şi Sport la Universitatea din Barcelona, Montoya şi-a început cariera de antrenor la clubul BM Granollers (1992-1997, 2002-2008), cu care a câştigat de două ori Cupa EHF (1995, 1996) şi Cupa Spaniei (1994), relatează agerpres.ro.

Ulterior, a fost secund la naţionala Spaniei, cu care a câştigat bronzul la CM 2011 şi aurul la CM 2013. A fost secund al naţionalei Qatarului, medaliată cu argint la CM 2015 şi clasată pe locul 8 la JO 2016. A mai pregătit naţionala Iranului. Experienţa sa a cuprins atât roluri de antrenor principal, cât şi de antrenor secund.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și