Închide meniul

Acuzații şocante de blat la adresa Cristinei Neagu, după meciul cu Muntenegru: "Mi-a zis: Te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 16:40

Acuzații şocante de blat la adresa Cristinei Neagu, după meciul cu Muntenegru: "Mi-a zis: Te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!"

Mediafax Foto / Viorica Pana via Hepta

Acuzaţii de blat

România și Muntenegru puteau să meargă împreună la Tokyo și lase Norvegia acasă. Cum s-ar fi putut întâmpla asta? Tricolorele aveau nevoie să câștige la cel puțin cinci goluri diferență, iar muntenegrencele trebuiau să înscrie de cel puțin 25 de ori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul partidei a părut că se îndreaptă spre scenariul respectiv. România conducea cu 28-25 și mai erau doar două minute de joc. Cristina Neagu ar fi încercat să forțeze mâna adversarelor. Așa susține vedeta Muntenegrului, Jovanka Radicevic!

Cristina Neagu, acuzată de Jovanka Radicevic

"Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: «Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!» 

I-am spus: «Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o». Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", s-a plâns Radicevic, potrivit site-ului reprezentacija.me. 

Cristina Neagu și Jovanka Radicevic au jucat împreună la CSM București. Ea s-a plâns și de atitudinea handbalistelor lui Adrian Vasile. România, Muntenegru și Norvegia au fost cazate la același hotel. 

Reclamă

"Au intrat în hotel foarte încrezătoare, în frunte cu Neagu și ne-au spus direct că ele vor trece de turneu și se vor califica. Sincer, m-a deranjat puțin, s-au comportat de parcă nici n-am fi existat, nici n-ar fi trebuit să mai joace cu noi", a mai spus Radicevic.

Cristina Neagu a marcat de 12 ori împotriva Muntenegrului. Ea s-a prăbuşit în lacrimi la finalul partidei. Crina Pintea a fost eliminată. 

Scandal după ratarea calificării la Tokyo

Şeful Federaţiei, Alexandru Dedu, a declarat război Norvegiei.  L-au deranjat acuzaţiile de blat dinaintea duelului cu Muntenegru şi a acuzat arbitrajul din partida contra nordicelor

Reclamă 4 / 0/3

”Să le fie ruşine! Să le fie ruşine. De la oamenii din nord ne aşteptăm să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care le-au avut, au curajul să vorbească în felul ăsta? Să le fie ruşine!.

Este o competiţie normală, avem jucătoare cu mare experienţă, care au mai trecut prin astfel de momente, nu astăzi a fost, ieri s-a pierdut calificarea, noi nu am făcut un joc reuşi, dar nu vreau să ma antepronunţ, trebuie să facem o analiză a arbitrajului de alaltăieri, fiindcă mie mi s-a părut că ceva nu a fost ok.

În cazul în care ceea ce cred că am văzut se adevereşte, o să analizăm asta într-un colectiv de profesionişti, vom face o adresă către IHF apropo de acest lucru", a spus Alexandru Dedu. 

România s-a duelat la turneul preolimpic cu Muntenegru și Norvegia. Tricolorele au ramas acasă. Norvegia și Muntenegru au mers împreună la Tokyo.

Recomandări
  • România a ratat calificarea la JO
  • Cristina Neagu, acuzată de blat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și