Închide meniul

”Am luat decizii foarte grele pentru echipa de handbal!” Gabriela Szabo se apără de critici. Ce a spus despre protestul handbalistelor de la CSM

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 octombrie 2020, 11:33

”Am luat decizii foarte grele pentru echipa de handbal!” Gabriela Szabo se apără de critici. Ce a spus despre protestul handbalistelor de la CSM

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gabriela Szabo

”În aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții trebuie să fac față în plus unor josnicii fără margini, unor acuze bolnave, unor invenții venite din partea unor minți incapabile să înțeleagă ceva din ceea ce se petrece în jurul lor”, a tunat managerul sportiv al CSM București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta atletă olimpică a declarat că nu are cum să nege dificultățile financiare, dar că ea și echipa sa au făcut tot ce au putut pentrua ține situația sub control în ultimii doi ani.

Clubul Sportiv Municipal București traversează poate cea mai grea perioadă a existenței sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului București, principalul finanțator al clubului, a fost redus. 

Nimeni nu își poate închipui eforturile pe care conducerea CSM București le-a făcut pentru a ține sub control situația, care a cunoscut o nouă etapă dificilă odată cu declanșarea pandemiei la începutul acestui an… 

Reclamă

(…) Au fost luate decizii foarte grele pentru ca echipa feminină de handbal, portdrapelul clubului, să își continue activitatea. Am renunțat la echipa feminină de volei, cea care ne-a adus atât de multe bucurii, la cea masculină de volei, dar și la formația de rugby seniori a clubului nostru”, a scris Gabriela Szabo.

Nicușor Dan: ”Nu se pune problema desființării echipei”

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a declarat că nu există posibilitatea ca CSM să se desființeze. Totuși, edilul a precizat că ar fi bine dacă ar putea fi folosite mai multe alte surse de venit, nu doar cele ale Primăriei.

"Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce priveşte echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că a fost 'vândută' corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă", a declarat Nicușor Dan în timpul unui interviu la RFI.

Recomandări
  • Handbalistele de la CSM au protestat împotriva salariilor restante
  • Gabriela Szabo, șeful grupării CSM, a răspuns criticilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și