Închide meniul

”Am luat decizii foarte grele pentru echipa de handbal!” Gabriela Szabo se apără de critici. Ce a spus despre protestul handbalistelor de la CSM

Gal Dorin Publicat: 20 octombrie 2020, 11:33

”Am luat decizii foarte grele pentru echipa de handbal!” Gabriela Szabo se apără de critici. Ce a spus despre protestul handbalistelor de la CSM

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gabriela Szabo

  • Handbalistele de la CSM au protestat împotriva salariilor restante
  • Gabriela Szabo, șeful grupării CSM, a răspuns criticilor

”În aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții trebuie să fac față în plus unor josnicii fără margini, unor acuze bolnave, unor invenții venite din partea unor minți incapabile să înțeleagă ceva din ceea ce se petrece în jurul lor”, a tunat managerul sportiv al CSM București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta atletă olimpică a declarat că nu are cum să nege dificultățile financiare, dar că ea și echipa sa au făcut tot ce au putut pentrua ține situația sub control în ultimii doi ani.

Reclamă

Clubul Sportiv Municipal București traversează poate cea mai grea perioadă a existenței sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului București, principalul finanțator al clubului, a fost redus. 

Nimeni nu își poate închipui eforturile pe care conducerea CSM București le-a făcut pentru a ține sub control situația, care a cunoscut o nouă etapă dificilă odată cu declanșarea pandemiei la începutul acestui an… 

Reclamă

(…) Au fost luate decizii foarte grele pentru ca echipa feminină de handbal, portdrapelul clubului, să își continue activitatea. Am renunțat la echipa feminină de volei, cea care ne-a adus atât de multe bucurii, la cea masculină de volei, dar și la formația de rugby seniori a clubului nostru”, a scris Gabriela Szabo.

Nicușor Dan: ”Nu se pune problema desființării echipei”

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a declarat că nu există posibilitatea ca CSM să se desființeze. Totuși, edilul a precizat că ar fi bine dacă ar putea fi folosite mai multe alte surse de venit, nu doar cele ale Primăriei.

"Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce priveşte echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că a fost 'vândută' corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă", a declarat Nicușor Dan în timpul unui interviu la RFI.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: "Ne ducem doar să participăm"
Atletism • 20 mart., 19:00
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: „Ne ducem doar să participăm”! Ce a spus despre Jocurile Olimpice
Extra • 21 nov., 13:22
Nicuşor Dan a anunţat că va sesiza DNA pentru nereguli găsite la CSM Bucureşti: „Nu aveau dreptul la aceşti bani! Gabriela Szabo a încasat sub formă de primă!”
Gabriela Szabo, în timpul unei conferințe de presă
Handbal • 3 iun., 14:38
Gabriela Szabo a fost dată afară de la CSM București! Cutremur la vicecampioana României: „A ratat obiectivele!”. Anunțul lui Nicușor Dan
Gabriela Szabo, în timpul unei conferințe de presă
Diverse • 23 feb., 8:38
FOTO
Gabriela Szabo primește, lunar, o sumă uriașă de la Primăria Capitalei. Ce a trecut în declarația de avere și câți bani a anunțat că are în conturi
Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti
Handbal • 2 ian., 17:19
Cum îşi permite CSM Bucureşti să plătească salariul astronomic al Cristinei Neagu. „Performanţa costă”. Dezvăluirile făcute de Gabriela Szabo!