Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Crina Pintea dă cărțile pe față: ”Am plâns două zile!” De ce a ratat România prezența la Jocurile Olimpice! Cere reconstrucție la națională

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 iunie 2021, 15:37

Crina Pintea dă cărțile pe față: ”Am plâns două zile!” De ce a ratat România prezența la Jocurile Olimpice! Cere reconstrucție la națională

AS.ro

Crina Pintea dă cărțile pe față la AS.ro LIVE

Crina Pintea dă cărțile pe față privind ratarea Olimpiadei. România a fost la doar două goluri de prezența la Tokyo. ”Dacă toată lumea ar fi tras la fel acum eram la Jocurile Olimpice”, spune Pintea, cu amărăciune-n glas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea dă cărțile pe față

Pintea are cea mai lungă vacanță din carieră și susține că ar fi renunțat cu plăcere dacă România mergea la Olimpiadă.

Dacă toată lumea ar fi tras la fel eram la Jocurile Olimpice. Am fost aproape. S-au întâmplat niște lucruri. Eu am luat roșu în al doilea meci, pe nedrept. Nu a depins de mine, m-am gândit foarte mult la treaba asta. Am fost aproape, mai aveam nevoie de două goluri să fim acolo.

Sunt niște lucruri care nu depind doar de noi. Dacă totul era cum trebuie, acum nu mai aveam vacanță. Este nevoie de foarte mult timp să se construiască ceva. Trebuie să avem răbdare, să consturim. Am fost foarte supărată. Am plâns doar două zile, nu am avut timp. Eu pun foarte mult suflet în handbal. Pentru mine este ca un drog”, a declarat Crina Pintea la AS.ro LIVE.

Tricolorele nu concepeau să nu meargă la Jocurile Olimpice

Pintea susține că atât ea, cât și colegele sale au fost extrem de încrezătoare că vor ajunge la Olimpiadă.

Reclamă

Eu nu vedeam altceva. Nu exista altă variantă. Pentru mine și pentru câteva fete nu exista să nu ne calificăm. Ne gândeam că mergem la Jocurile Olimpice. Nu ne-am programat vacanța, voiam foarte mult să mergem acolo. Nici nu ne gândeam la altă variantă”, susține Pintea.

Crina Pintea cere reconstrucție la națională

Pintea cere reconstrucție la echipa națională. Pivotul primei reprezentative feminine speră ca Neagu să se răzgândească și să revină să joace pentru România.

Trebuie să avem răbdare ca Adi să construiască, să mergem cu același nucleu de jucătoare. Dacă noi schimbăm în fiecare an, nu putem face nimic. Adi trebuie lăsat, cele care suntem acum, plus câteva.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate ne dorim ca Cristina să revină la echipa națională. A fost și ea dezamăgită. Dacă ea a decis asta, trebuie să-i respectăm decizia, iar când ea va veni poate va vedea altă față”, a mai spus Pintea la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și