Închide meniul
EXCLUSIV

Cristian Gaţu, cea mai dură reacţie după arbitrajul dezastruos din meciul România – Muntenegru 34-35: „Nu ştiu cum vor dormi ele, cele două infractoare”

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 16:53 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 17:10

Cristian Gaţu, cea mai dură reacţie după arbitrajul dezastruos din meciul România – Muntenegru 34-35: „Nu ştiu cum vor dormi ele, cele două infractoare

Cristian Gaţu, cea mai dură reacţie după arbitrajul dezastruos din meciul România - Muntenegru 34-35

România - Muntenegru 34-35 / FR Handbal

  • Cristian Gaţu critică dur arbitrajul după România – Muntenegru 34-35

Cristian Gaţu a avut cea mai dură reacţie după arbitrajul dezastruos din meciul România – Muntenegru 34-35. Tricolorele au ratat şansa semifinalelor EURO 2022, după un meci în care arbitrii Vranes și Wenninger au avut un rol decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a terminat cu înfrângerea noastră, nemeritată din punctul meu de vedere, datorită unui arbitraj clar părtinitor. M-au impresionat plânsetele echipei noastre. Moral, sunt câştigătoare ale jocului de ieri.

Cristian Gaţu a avut cea mai dură reacţie după arbitrajul de la România – Muntenegru 34-35

Deciziile arbitrelor au fost clar părtinitoare şi clar toate în favoarea echipei Muntenegru. Greşelile repetate şi toate în aceeaşi direcţie. De a facilita victoria unei echipe.

Reclamă

Nu ştiu cum vor dormi ele, cele două infractoare, cum vor dormi după ce o să vadă plânsetele echipei noastre. Dacă vom bate şi Germania, vor fi lacrimi de regret”, a spus Gaţu, pentru Antena Sport.

Crina Pintea a răbufnit după România – Muntenegru 34-35

Crina Pintea a răbufnit după România – Muntenegru 34-35. Pivotul naționalei a pus tunurile pe arbitraj, susținând că România nu a fost dorită în fazele superioare ale EURO 2022.

Reclamă

La fel ca Neagu, Pintea a acuzat faza din ultimul minut, atunci când Muntenegru a primit un 7 metri după un dublu dribling făcut de adversarele noastre, nevăzut însă de arbitrii Vranes și Wenninger.

„Nu e posibil să nu dai, să nu ”vezi” dublu dribling la ultima fază, iar asta e doar o fază din meci. Simt frustrare pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Pentru că o competiție la un asemenea nivel a ajuns să fie decisă altfel decât prin jocul de handbal.

Suntem, oare, atât de “mici” încât să nu ni se permită sa scoatem capul printre cei ”mari”? Am simțit-o și la turneul preolimpic, când am fost eliminați pe nedrept, dar am vrut să cred că a fost doar o greșeală…

Reclamă 4 / 0/3

Au existat dăți când n-am putut, când jocul echipei noastre nu a fost cel dorit, dar acum?! Am fost o nucă tare și mă bucur, căci a fost nevoie de 9 jucători ca să putem fi învinse!”, a scris Pintea, pe rețelele de socializare.

„Tricolorele” au ratat calificarea în semifinalele Campionatului European

România nu mai are şanse de a se califica în semifinalele Campionatului European, după înfrângerea suferită în penultima etapă. De cealaltă parte, Muntenegru s-a calificat în careul de aşi, după ce a acumulat şaşe puncte, înainte de ultima rundă.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, scor 35-34 (18-18), în al doilea meci din grupa principală II şi ratează orice şansă la semifinale. Cristina Neagu a marcat 9 goluri, pentru un total de 296 la Europene.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Buceschi 5, Dindiligan 4, pentru România, respectiv Grbic 8 şi Radicevic 8, pentru Muntenegru. În urma rezultatului, România, în pofida unui meci foarte bun, rămâne cu 2 puncte, iar Muntenegru, cu 6, obţine calificarea în semifinale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei
Diverse • 28 mart., 8:45
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani
Extra • 25 mart., 11:30
Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani. Soţia acuză că a fost înşelată şi cere daune morale de 500.000 de lei
România - Muntenegru LIVE VIDEO
Alte sporturi • 14 ian., 21:30
România – Muntenegru 11-18, în AntenaPLAY! „Tricolorii” se vor lupta pentru locul 7, la Campionatul European de polo
Cristian Gaţu e românul căruia Silvio Berlusconi i-a trimis 20.000 de dolari
Extra • 12 iun., 12:42
Cristian Gaţu e românul căruia Silvio Berlusconi i-a trimis 20.000 de dolari. „Plus trei TIR-uri mari cu echipament”
Constantin Din este preşedintele FRH
Handbal • 17 nov., 13:50
„Nu există hoţie, sunt mai multe greşeli în favoarea noastră!” Preşedintele FRH, reacţie uluitoare după scandalul de la România – Muntenegru