Închide meniul
Foto

Cristina Neagu a fost asaltată de ultraşii lui Dinamo, după ce a fost înjurată de rapidişti. Ce s-a întâmplat în Sala Polivalentă

De Sebastian Cristian
Publicat: 23 februarie 2023, 21:08

Cristina Neagu a fost asaltată de ultrașii lui Dinamo, după ce a fost înjurată de rapidiști în urmă cu 3 zile. Jucătoarea de la CSM București a fost prezentă în Sala Polivalentă la meciul Dinamo – GOG, din cadrul grupelor EHF Champions League.

Reclamă
Cristina Neagu a fost asaltată de ultraşii lui Dinamo la Sala Polivalentă

Cristina Neagu a fost asaltată de ultraşii lui Dinamo

Emilie Arntzen și Cristina Neagu / Foto: Captură Digi Sport

Handbalista a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii dinamoviști. Momentul vine la scurtă vreme după scandalul monstru dintre Cristina Neagu și fanii Rapidului.

Reclamă

Cristina Neagu a fost asaltată de ultraşii lui Dinamo, după ce a fost înjurată de rapidişti. Ce s-a întâmplat în Sala Polivalentă

Profitând de timpul liber, handbalista a venit la meciul „Dulăilor” din Liga Campionilor și a avut parte de o surpriză. În minutul 25 al meciului, crainicul a anunțat că handbalista se află în sală, iar spectatorii au început să o aplaude la scenă deschisă.

Reclamă

Surprinsă plăcut de reacția publicului, Cristina Neagu a început să zâmbească, vădit entuziasmată de atitudinea suporterilor dinamoviști. Handbalista nu a fost singura jucătoare de la CSM care s-a aflat în tribune. Colegele sale de la CSM București Emilie Arntzen și Crina Pintea au fost și ele prezente la meci.

Cristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului: „Ei nu înseamnă nimic pentru mine!”

Cristina Neagu a oferit o reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului, în timpul meciului câștigat de CSM București în optimile Cupei României, scor 31-24. Jucătoarea emblematică a „tigroaicelor” a fost ținta injuriilor la meciul „de foc” din Sala Polivalentă. Neagu a fost apostrofată în repetate rânduri de galeria giuleșteană, iar la final jucătoarea le-a dat replica.

Cea mai bună handbalistă a lumii nu i-a iertat pe fanii Rapidului care i-au adresat scandări grosolane în timpul duelului din Cupa României. Cristina Neagu a declarat că suporterii din Giulești nu reprezintă nimic pentru ea.

Neagu a tras un semnal de alarmă și a atenționat că un astfel de comportament al rapidiștilor nu are ce căuta într-o sală de sport.

„Știți foarte bine ce fel de galerie este…”, a fost concluzia Cristinei Neagu, după victoria răsunătoare obținută de CSM București în fața campioanei României.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea