Închide meniul
Video

Cristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului: „Ei nu înseamnă nimic pentru mine!”

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2023, 20:13

Liderul galeriei Rapidului, reacție dură la adresa Cristinei Neagu

Cristina Neagu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Cristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului
  • „Ei nu înseamnă nimic pentru mine!”

Cristina Neagu a oferit o reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului, în timpul meciului câștigat de CSM București în optimile Cupei României, scor 31-24. Jucătoarea emblematică a „tigroaicelor” a fost ținta injuriilor la meciul „de foc” din Sala Polivalentă. Neagu a fost apostrofată în repetate rânduri de galeria giuleșteană, iar la final jucătoarea le-a dat replica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună handbalistă a lumii nu i-a iertat pe fanii Rapidului care i-au adresat scandări grosolane în timpul duelului din Cupa României. Cristina Neagu a declarat că suporterii din Giulești nu reprezintă nimic pentru ea.

Cristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului: „Ei nu înseamnă nimic pentru mine!”

Neagu a tras un semnal de alarmă și a atenționat că un astfel de comportament al rapidiștilor nu are ce căuta într-o sală de sport.

Reclamă

„Știți foarte bine ce fel de galerie este…”, a fost concluzia Cristinei Neagu, după victoria răsunătoare obținută de CSM București în fața campioanei României.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

Reclamă

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

CSM București – Rapid 31-24. Cristina Neagu&Co, victorie fabuloasă în fața campioanei

Cristina Neagu&Co au obținut o victorie fabuloasă în fața campioanei României. „Tigroaicele” au pus în scenă o revenire spectaculoasă în Sala Polivalentă și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleștencele s-au prăbușit în repriza a doua, iar CSM s-a dezlănțuit, în prim-plan cu Cristina Neagu, Artnzen și Omoregie.

Rapid a început în forță duelul „de foc” din Sala Polivalentă și a dominat prima repriză. Echipa lui Carlos Viver a condus inclusiv cu 6 goluri, la 13-7, iar fanii alb-vișinii se gândeau tot mai intens la calificare.

CSM București, condusă din teren de Cristina Neagu, n-a renunțat la luptă și a reușit o revenire magică. Vicecampioana a redus diferența la un gol înainte de pauză, scor 14-13.

Rapidistele au marcat primul gol din repriza a doua, apoi a început „remontada” fantastică a jucătorelor de la CSM.

Cristina Neagu, Artnzen și Omoregie au marcat pe bandă rulantă, în timp ce giuleștencele au avut o perioadă uluitoare de 13 minute fără gol înscris.

Jucătoarele lui Adi Vasile au punctat de 8 ori în acest interval de timp și au dus scorul la 21-15. Rapidistele au încercat să revină în joc, însă „tigroaicele” s-au descurcat excelent pe faza defensivă.

CSM București, demonstrație de forță în fața Rapidului, în optimile Cupei României

Neagu și colegele și-au continuat recitalul și au câștigat cu 31-24, asigurându-și calificarea în sferturile Cupei României.

Reclamă

Arntzen, cu 8 goluri, pentru CSM, respectiv Buceschi, cu 6, pentru Rapid, au fost principalele marcatoare. Jucătoarea meciului a fost însă portarul vicecampioanei, Marie Davidsen, cu 15 parade reuşite, potrivit news.ro.

Meciurile din sferturile de finală ar urma să aibă loc în 9 martie, iar Turneul Final Four în 20-21 mai.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de CSM Bucureşti, după finala cu SCM Rm. Vâlcea, scor 34-26.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi