Închide meniul

Cristina Neagu a ieşit la atac după criticile românilor. "La noi, faci din victorie nuntă şi din înfrângere înmormântare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 12:31

Cristina Neagu a ieşit la atac după criticile românilor. "La noi, faci din victorie nuntă şi din înfrângere înmormântare"

ProfimediaImages

Cristina Neagu a răbufnit la adresa criticilor

"Atunci când jucăm prost şi pierdem suntem criticate, atunci când câştigăm suntem cele mai bune şi fetele noastre de aur şi aşa mai departe. Eu sper ca fetele să nu citească ce se scrie în presă, noi să ne concentrăm la ce avem de făcut, la treaba noastră, să luăm ficare meci în parte să scoatem ce e mai bun din fiecare meci, pentru că nimeni nu ştie de fapt ce se întâmplă cu noi, ce s-a întâmplat şi în perioada asta, în care au apărut aceste cazuri de Covid şi ne-am pierdut anumite jucătoare, cât de greu a fost, cât de schimbată este echipa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu: "La noi e chestia aia, faci din victorie nuntă şi din înfrângere înmormântare"

Oamenii nu cunosc aceste lucruri, oamenii ne văd la televizor, ei nu ştiu dacă noi intrăm cu probleme de sănătate, dacă ne-am antrenat sau nu, dacă suntem apte din punct de vedere fizic. Dar noi intrăm şi ne facem treaba şi nu ne plângem niciodată, pentru că aşa suntem noi. Tragem de noi până la sacrificiu şi atunci când jucăm suntem criticate. La noi e chestia aia, faci din victorie nuntă şi din înfrângere înmormântare. 

Eu sunt obişnuită, pentru că lucrul ăsta se întâmplă în fiecare an. Avem atâtea exemple. În 2015, în prima săptămână, mai că nu mai puteam să ne întoarcem în ţară şi după a doua săptămână toată lumea ne aştepta cu flori la aeroport. Ştim despre ce e vorba, iar noi, repet, încercăm să ne concentrăm pe ficare meci. E o situaţie specială şi oamenii trebuie să înţeleagă lucrul acesta. 

Nu e simplu, avem atâtea debutante, sunt fete care sunt pentru prima dată la un turneu final, am pierdut anumite jucătoare, încercăm să scoatem ce e mai bun din echipa pe care o avem, nu am avut meciuri oficiale de un an de zile, în liga naţională s-au jucat şase meciuri. Nu e o situaţie simplă. Sigur, putem sau nu să găsim scuze. Ideea e că, atât timp cât suntem aici, la acest campionat european, încercăm să dăm tot ce avem mai bun în momentul de faţă. Şi până la urmă asta trebuie să conteze, că noi ieşim cu fruntea sus de la fiecare partidă şi spunem <atât am putut azi>", a spus Neagu, într-o conferinţă de presă. 

România s-a calificat în Grupele Principale ale Campionatului European

România s-a calificat în Grupele Principale ale Campionatului European, dar va porni, cel mai probabil, cu zero puncte. Asta dacă nu reuşim o minune, cum este văzută acum o victorie contra Norvegiei.

Reclamă

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și