Închide meniul

Cristina Neagu, anunț de ultimă oră: „A fost ultimul Campionat European din carieră!”. Finalul unei ere la naţionala României

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 13:43

Cristina Neagu, anunț de ultimă oră: „A fost ultimul Campionat European din carieră!. Finalul unei ere la naţionala României

Cristina Neagu a făcut un anunț de ultimă oră și a declarat că s-a aflat la ultimul Campionat European din carieră

Cristina Neagu, într-un meci pentru România / Profimedia

Cristina Neagu a făcut un anunț de ultimă oră și a declarat că s-a aflat la ultima participare din carieră la un Campionat European! Odată cu acest mesaj, se încheie o eră la echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a fost cea mai bună handbalistă din lotul României, la turneul final din acest an. Interul stânga care evoluează pentru CSM București nu a reușit însă să se califice cu naționala în careul de ași, „tricolorele” terminând grupa pe ultimul loc.

Cristina Neagu, anunț de ultimă oră: „A fost ultimul Campionat European din carieră”

Cristina Neagu a declarat că și-ar fi dorit ca ultimul turneu final european din cariera sa să aibă un deznodământ. Handbalista a transmis și un mesaj de mulțumire pentru fanii români, care au susținut-o pe tot parcursul carierei sale.

Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune!”, a fost mesajul transmis de Cristina Neagu, pe contul oficial de Facebook.

Cristina Neagu a câștigat alături de echipa națională a României două medalii de bronz, una la Campionatul European din 2010, și una la Mondialul din 2015.

Reclamă

Cristina Neagu a părăsit Campionatul European din acest an cu un record uluitor doborât. Cu cele 39 de goluri marcate la această ediție a competiției, handbalista a devenit golgheterul all-time al turneelor finale europene, luând în calcul și circuitul masculin de handbal. Interul stânga a depășit borna de 300 de goluri marcate la europene!

Cristina Neagu şi-a continuat valul de critici la adresa arbitrajului din partida România – Muntenegru

Cristina Neagu nu a uitat maniera controversată în care a fost arbitrată partida dintre România şi Muntenegru. Handbalista a declarat că „tricolorele” au revăzut unele faze ale partidei din etapa a doua a grupelor, şi au ajuns la concluzia că au fost puternic nedreptăţie de cele două arbitre.

„(n.r. V-ați mai uitat la faze de joc din meciul cu Muntenegru?) Sigur că ne-am uitat, a fost, a fost așa un pic de nebunie, dar asta e, asta mi se pare nedrept când altcineva decide pentru munca noastră. Atunci când e echipa adversă e mai bună, așa cum s-a întâmplat deseori, nu e nicio problemă să accepți înfrângerea cu fairplay, dar când alții decid cine câștigă pe teren, asta n-o să accept niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

N-ai cum să joci handbal așa, nu ai cum! Și să știi că foarte multă lume a fost în asentimentul nostru și s-a văzut cu ochiul liber că a fost furăciune mai pe românește, dacă tot o spune furăciune”, a mai completat Cristina Neagu.

Deşi România a încheiat competiţia pe ultimul loc, Cristina Neagu a reuşit să devină golgheterul all-time al turneului final european. Despre această reuşită personală, sportiva s-a declarat mândră de faptul că poate împărţi acest clasament select, cu nume mari ale handbalului mondial.

E ceva ce o să rămână acolo pentru totdeauna. Sunt mândră să fiu acolo alături de nume mari ale handbalului internațional. Așa cum spuneam și mai devreme, cred că la vârsta mea am făcut un turneu foarte bun și în continuare cred că jucătoarele cu mai mare experiență au ținut în viață echipa națională și la acest turneu”, a mai completat Cristina Neagu.

Recomandări
  • Cristina Neagu, anunț de ultimă oră
  • Handbalista a declarat că s-a aflat la ultimul Campionat European din carieră

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și