Închide meniul

„Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare de lume!” Itana Grbic, starul celor din Muntenegru, cuvinte uriaşe la adresa româncei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 noiembrie 2022, 23:10

Reclamă
„Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare de lume! Itana Grbic, starul celor din Muntenegru, cuvinte uriaşe la adresa româncei

Itana Grbic o consideră pe Cristina Neagu cea mai bună jucătoare din lume

Profimedia

„Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare de lume!”, spune Itana Grbic, una dintre cele mai bune jucătoare de la Muntenegru în partida cu România. Itana Grbic a lăudat şi întreaga naţională a României pentru jocul prestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grbic e convins că Neagu este şi acum cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Neagu a reuşit să marcheze de 9 ori în România – Muntenegru 34-35.

„Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare de lume!” – spune Itana Grbic

Sunt extrem de mândră de echipa mea. Știam că acesta este cel mai important joc pentru noi și cel mai greu – ca toate meciurile împotriva României. Și-au îmbunătățit jocul de la meci la meci și au cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu. A fost un joc interesant și l-am câștigat datorită grupului„, a spus Itana Grbic pentru site-ul oficial al competiţiei.

România – Muntenegru 34-35. „Tricolorele” au ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, după un meci nebun

România – Muntenegru 34-35. „Tricolorele” ratat calificarea în semifinalele Campionatului European! Meciul nebun cu Muntenegru a fost în format live score, pe AS.ro! România nu mai are şanse de a se califica în semifinalele Campionatului European, după înfrângerea suferită în penultima etapă. De cealaltă parte, Muntenegru s-a calificat în careul de aşi, după ce a acumulat şaşe puncte, înainte de ultima rundă.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, scor 35-34 (18-18), în al doilea meci din grupa principală II şi ratează orice şansă la semifinale. Cristina Neagu a marcat 9 goluri, pentru un total de 296 la Europene.

Reclamă
Reclamă 4

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Buceschi 5, Dindiligan 4, pentru România, respectiv Grbic 8 şi Radicevic 8, pentru Muntenegru.

În urma rezultatului, România, în pofida unui meci foarte bun, rămâne cu 2 puncte, iar Muntenegru, cu 6, obţine calificarea în semifinale. În primul meci din grupa II, tricolorele au învins Spania, cu 28-27, iar în ultima dispută se vor confrunta, miercuri, cu Germania (ora 16.30).

Marţi seară se mai joacă în grupa II partida Franţa – Germania, iar în cazul unei victorii, campioana olimpică Franţa (6 puncte) merge în semifinalele Campionatului European.

Reclamă

În semifinale se califică primele două clasate în grupele principale, care vor juca încrucişat, în 18 noiembrie. Finalele pentru medalii vor avea loc în 20 noiembrie.

Campioana europeană din 2022 se va califica automat la Jocurile Olimpice din 2024, precum şi la Campionatul Mondial din 2023, la Mondiale urmând să se califice şi medaliatele europene cu argint şi bronz. CM de anul viitor va avea loc între 30 noiembrie – 17 decembrie, în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Vreau să felicit echipa Muntenegrului, dar și să spun că sunt foarte mândru de jucătoarele mele. Au luptat până la final. Pentru mine, jucătoarele mele au câștigat acest meci! E opinia mea, nu vreau să spun prea multe acum, pentru că sunt foarte nervos. Asta este viața în sport, încercăm acum să fim concentrați la meciul următor.

Nu multe echipe înscriu 34 de goluri contra Muntenegrului, dar am avut problemele în apărare. Asta este situația, trebuie să ne gândim la meciul următor”, a spus Florentin Pera la finalul partidei cu Muntenegru.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50 27 iul.

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23 27 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și