Închide meniul

Cristina Neagu îşi face praf colegele tinere şi anunţă că a jucat cu dureri: "Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare, nu au realizat nimic. Să lase capul în pământ!"

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 9:42

Cristina Neagu îşi face praf colegele tinere şi anunţă că a jucat cu dureri: "Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare, nu au realizat nimic. Să lase capul în pământ!"

ProfimediaImages

Cristina Neagu, supărată după evoluţia României de la Euro

  • România, la cea mai slabă participare la Campionatele Europene
  • Cristina Neagu a jucat cu dureri

"Sunt foarte obosită, mă simt destul de rău fizic. În ultimele 3-4 meciuri am avut mari dureri la genunchi, am tot tras de mine. Sper să mă refac. Personal sunt foarte dezamăgită de acest rezultat. Este cel mai slab CE la care am participat, am obţinut doar o victorie. Acum concentrarea trebuie să meargă la echipa de club. O echipă nu trebuie să stea niciodată într-o jucătoare. Greu de prezis cum sună viitorul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu: Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare

Avem o şansă de calificare la JO şi cred că acest turneu preolimpic este o şansă imensă pentru naţională pentru următorii ani. Tot vorbim de o reconstrucţie, dar nu reuşim să construim. Cred că e importantă şi atitutindea şi unele ar trebui să fie mai conştiente că au ajuns la naţională. Acum 10-15 ani era greu să ajungi la naţională, acum s-a dat credit unor jucătoare tinere, dar cred că e vorba şi de atitudine. Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare, dar nu au realizat nimic, trebuie să lase capul în pământ, trebuie să arătăm altfel. 

Atâta vreme cât sunt sănătoasă, voi veni la naţională, dar îmi doresc şi o echipă cu care să luptăm. La acest turneu, nu am simţit că putem ajunge în fazele finale, mai ales că sunt ultimii mei ani în handbal. Este enorm de greu să ajungi la JO, iar noi avem această şansă. Îmi doresc ca echipa naţională să performeze", a spus Neagu, într-o conferinţă de presă. 

Reclamă

România, ultimul loc în grupa principală II

România a încheiat pe locul 12 la general, cea mai slabă clasare a sa din istoria participărilor, cu o singură victorie în competiţie, cu Polonia. România a ajuns în grupele principale cu zero puncte şi a pierdut toate meciurile disputate apoi, rămânând pe ultima poziţie. 

Rezultatele complete ale României sunt: 19-22 cu Germania, 28-24 cu Polonia, 20-28 cu Norvegia, în grupa preliminară D, respectiv 20-25 cu Croaţia, 24-26 cu Ungaria şi 24-35 cu Olanda.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”