Închide meniul

Cristina Neagu, „mărţisorul” pentru naţionala feminină de handbal. Mesajul starului de la CSM Bucureşti: „Mă bucur că am revenit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2022, 13:50

Cristina Neagu, „mărţisorul pentru naţionala feminină de handbal. Mesajul starului de la CSM Bucureşti: „Mă bucur că am revenit!

Cristina Neagu rămâne fermă pe poziţii şi şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial.

Cristina Neagu/ Hepta

Primul meci va avea loc miercuri, 2 martie, la Mioveni, iar al doilea sâmbătă, 5 martie, la Odense. Retrasă temporar de la naţională în a doua parte a anului trecut, Cristina mărturiseşte că se bucură foarte mult că a revenit la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a revenit la echipa naţională

A venit şi primăvara, a venit 1 Martie şi sincer mă bucur să prind lucrul ăsta aici, alături de echipa naţională, alături de fete. Mă bucur că am revenit, deşi cred că cea mai bună decizie pe care am luat-o a fost aceea de a rămâne acasă la Campionatul Mondial, pentru că în felul acesta am reuşit să am mai multă grijă de mine, de corpul meu, de accidentările pe care le-am. Însă acum am revenit cu inima plină şi cu multă încredere şi cu dorinţă de a câştiga miercuri„, a declarat Cristina Neagu, căpitanul naţionalei feminine de handbal a României, conform news.ro.

Pentru selecţionerul Adrian Vasile revenirea Cristinei Neagu este cea mai bună veste posibilă şi speră ca prin prezenţa ei să poată contrabalansa absenţele pe care le are în echipă.

Aşa cum ştiţi şi aţi văzut-o în atâţia ani, Cristina e un român din acela foarte patriot şi n-aş putea s-o spun altfel decât prin lucrurile pe care le demonstrează pe teren. Ne bucură revenirea ei, din păcate avem alte lipsuri, dar asta e viaţa, trebuie tot timpul să fim atenţi, să fim alerţi, să eficientizăm tot ce avem în momentul de faţă ca grup şi sunt convins că o vom face„, a spus Adrian Vasile, selecţioner naţionala feminină de handbal a României.

Programat miercuri, de la ora 18.05, în Sala Sporturilor din Mioveni, meciul cu Danemarca – medaliata cu bronz din decembrie, de la Campionatul Mondial – este aşteptat cu nerăbdare de toată lumea.

Nouă şi mie ne convine să jucăm împotriva unor adversari foarte puternici. Pentru că avem această ţintă de a merge la Paris în 2024 şi cred că nu poţi face altfel decât dacă eşti testat împotriva celor mai buni, iar dacă vreţi Danemarca închide acest cerc scandinav pe care-l avem în ultima perioadă. Este o echipă bună, o echipă pe val în lume, aşa că de ce să nu fie momentul nostru în care să simţim că şi noi facem acei paşi corecţi despre care multă lume a vorbit şi să ne dorim ca meciul de miercuri să-l încununăm cu o victorie„, a precizat Adrian Vasile.

Reclamă

Programul României din Grupa 2

Miercuri, 2 martie

Ora 18.05 ROMÂNIA – Danemarca

Ora 21.00 Insulele Feroe – Austria

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, 5 martie

Ora 17.10 Danemarca – ROMÂNIA

Ora 18.30 Austria – Insulele Feroe

Miercuri, 20 aprilie

Ora 21.25 Austria – Danemarca

Ora 21.00 Insulele Feroe – ROMÂNIA

Sâmbătă, 23 aprilie

Reclamă

Ora 17.10 Danemarca – Insulele Feroe

Duminică, 24 aprilie

Ora 18.00 ROMÂNIA – Austria

S-au jucat partidele

Austria – ROMÂNIA 33-33

Insulele Feroe – Danemarca 19-39

Danemarca – Austria 27-22

ROMÂNIA – Insulele Feroe 26-19

Clasament Grupa 2

1. Danemarca 4p

2. România 3p

3. Austria 1p

4. Insulele Feroe 0p

Se califică la Campionatul European primele două clasate.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și