Închide meniul

Cristina Neagu, mesaj de luptă înaintea turneului preolimpic. "Este momentul carierei noastre". Marele vis, o medalie la Tokyo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 14:58

Cristina Neagu, mesaj de luptă înaintea turneului preolimpic. "Este momentul carierei noastre". Marele vis, o medalie la Tokyo

Zuma Press / Petter Arvidson via Hepta

Cristina Neagu crede în şansele României de calificare la JO de la Tokyo

“Suntem încrezătoare, ne-am pregătit bine, am mare încredere în grup și clar vom da totul pe teren. Pot să spun că atmosfera în lot este bună spre foarte bună. Avem o energie bună, avem nevoie de jocuri inteligente și de formă bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este prima dată când mă bucur să jucăm fără spectatori. Nici Muntenegru nu va avea parte de aportul publicului. Consider că este un avantaj pentru noi și pentru Norvegia”, a spus Neagu la o conferinţă de presă organizată în Muntenegru.

Cristina Neagu: Cred că este momentul carierei noastre"

România va juca sâmbătă cu Norvegia, de la 20:30, şi duminică, cu Muntenegru, de la 17:00. Tricolorele vor avea doar 19 ore la dispoziţie pentru a se recupera între cele două meciuri.

“Este adevărat că ne dezavantajează. Un mare dezavantaj. Mâine seara jucăm târziu, va fi greu până ne ia somnul din cauza adrenalinei. A doua zi jucăm la 5 și jumătate. Cred că este momentul carierei noastre în care o să spunem că nu contează nici timpul, nici câtă vreme este între cele două meciuri. Sunt doar două. O să trecem peste peste orice fel de impediment.

Îmi doresc să ajung la încă o ediție a Jocurilor Olimpice. Ar fi ultima la care aș putea participa. Mă motivează medalia, nu am obținut-o", a mai spus Neagu.

Reclamă

Cristina Neagu: "Atâta timp cât avem o șansă, cred în ea 100%"

"E sport. Plecăm de la 0-0, avem șansa noastră. Atâta timp cât avem o șansă, cred în ea 100%. Stăteam și mă gândeam, toată lumea o vede favorită pe Norvegia. Chiar și în cazul unei înfrângeri, contează cum pierzi. 

Dar noi vrem să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm. De ce nu? Dacă Norvegia învinge Muntenegru și noi pe Norvegia, multe se pot schimba. Ambele sunt importante. Este o echipă pe care în ultimii ani am și bătut-o”, a transmis liderul echipei naţionale.

Cristina Neagu: "Nu cred că Muntenegru este peste România"

România are un mare avantaj în lupta cu echipa ţării gazdă. Selecţionerul Adi Vasile a fost secundunul Muntenegrului.

Reclamă 4 / 0/3

"Adi a fost antrenor secund timp de 3 ani, eu am jucat acolo. Cunoaștem bine echipa Norvegiei și a Muntengrului. Nu cred că vor exista surprize din punct de vedere tactic, contează și norocul.

Din punct de vedere valoric, nu cred că Muntenegru este peste România. Dar are ceva special, un spirit de luptă formidabil. Și va conta mult cum reacționăm noi la acest lucru. Nu trebuie să ne lăsăm acaparate de acest spirit de lupte. Repet, nu sunt mai bune decât noi. Va fi un meci de luptă, 60 de minute", a mai spus Cristina Neagu.

În vârstă de 32 de ani, Neagu a participat de două ori la Jocurile Olimpice, în 2008 şi în 2016.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și