Închide meniul

Cristina Neagu şi-a şters lacrimile după dezastrul din Muntenegru! Mesajele fanilor au fost decisive: "Mi-au făcut efectiv pielea de găină"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 13:33

Cristina Neagu şi-a şters lacrimile după dezastrul din Muntenegru! Mesajele fanilor au fost decisive: "Mi-au făcut efectiv pielea de găină"

Mediafax Foto / Viorica Pana via Hepta

Cristina Neagu ţine capul sus după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

După eşecul cu Norvegia din meciul de debut, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri diferenţă cu Muntenegru. Tricolorele au reuşit să învingă doar cu 28-25 şi au ratat calificarea la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a dat totul pentru calificare. A marcat de 12 ori şi s-a prăbuşit în lacrimi la finalul partidei. Resemnată, marea sportivă le-a transmis un mesaj suporterilor naţionalei în care le-a mulţumit pentru susţinerea oferită.

"Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alții vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât și în viață. 

Vreau în schimb să vă mulțumesc pentru susținere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă și multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Și am vrut să știți asta. #CN8 #unstoppable", a scris Cristina Neagu, pe Facebook. 

Reclamă

Cristina Neagu, la Jocurile Olimpice din 2024? Răspunsul clar dat de Adrian Vasile după dezastrul din Muntenegru

Cristina Neagu are şanse să joace în continuare pentru naţionala României, chiar dacă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, anunţă Adrian Vasile. Selecţionerul e sigur că interul stânga va putea ajunge la JO 2024, la Paris.

"De ce nu să nu o mai văd în lot? De ce să n-o mai văd şi pentru Paris? E important să fie sănătoasă, cred că şi peste trei ani va fi aceeaşi jucătoare bună. Peste trei ani poate fi la echipa naţională, a demonstrat cât ţine la echipa naţională şi e un adevărat căpitan. Ea marchează multe goluri, dă multe pase decisive, creează spaţii, dar şi colegele ei muncesc pentru ea.

Ne place să urcăm pe cineva pe un piedestal, dar şi să-l răstignim apoi. Trebuie să muncim în handbalul românesc al naibii de mult şi al naibii de bine, astfel că peste trei ani să găsim un nucleu mai mare de jucătoare care să-şi aducă aportul, aşa cum este Cristina Neagu", a declarat Adrian Vasile, după victoria cu Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și