Închide meniul

Cristina Neagu, strigăt de disperare după România – Muntenegru 34-35: „România merită mai mult respect! Eu merit mai mult respect!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 10:45

Cristina Neagu, strigăt de disperare după România – Muntenegru 34-35: „România merită mai mult respect! Eu merit mai mult respect!

Cristina Neagu, în tricoul echipei naţionale

Cristina Neagu a răbufnit, după România - Muntenegru 34-35 / Hepta

  • Cristina Neagu, strigăt de disperare după România – Muntenegru 34-35

Cristina Neagu a avut un strigăt de disperare după meciul România – Muntenegru 34-35, în urma căruia naționala noastră a pierdut șansele de calificare în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Jucătoarea noastră a răbufnit la adresa arbitrajului de la meciul de aseară și spune că se simte nerespectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagu consideră că România a fost complet dezavantajată de arbitraj în partida cu Muntenegru.

Cristina Neagu a avut un strigăt de disperare, după România – Muntenegru 34-35

„Tricolorele” au ieșit din cursa pentru calificarea în semifinale după un final dramatic de meci, contra Muntenegrului. Jucătoarele noastre au pus „tunurile” pe arbitraj, în special pentru faza controversată petrecută în ultimul minut.

Reclamă

În ultimele secunde ale duelului, Muntenegru a primit un 7 metri după un dublu dribling făcut de adversarele noastre, nevăzut însă de arbitrii Vranes și Wenninger.

După ce a avut o primă declarație nervoasă imediat după meci, Cristina Neagu s-a descătușat și în mediul online.

Reclamă

„România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect. Ceea ce s-a întâmplat aseară depășește cu mult limitele fair-play-ului și respectului, valorile pe care le prețuiesc foarte mult în sportul nostru. Este un moment trist pentru handbal, în general”, a scris Cristina Neagu, pe contul de Facebook.

Cristina Neagu a răbufnit după România – Muntenegru 34-35

Cristina Neagu a făcut iureş și aseară, imediat după România – Muntenegru 34-35. Cea mai bună jucătoare a României a atacat dur arbitrajul şi a avut un discurs în care a incriminat, punctual, mai multe faze.

Neagu spune că România a fost echipa mai bună şi merita să câştige. Jucătoarea noastră nu îşi explică de ce arbitrii din partida cu Muntenegru nu au revăzut unele faze.

Reclamă 4 / 0/3

E al nu știu câtelea meci de la Europeanul care se desfășoară în acest fel. Nu mă interesează că se va spune acum că așa suntem noi românii, că vorbim despre arbitraj atunci când pierdem. Dacă nici acum nu-ți dai seama că eram echipa care merita să câștige, înseamnă că nu ești român sau nu îți pasă de sport! S-a văzut clar pe teren.

 Chiar vreau să văd ultima fază. Sunt 99,99% convinsă că jucătoarea din Muntenegru a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci de ale noastre.

Eu nu am ce să spun. Azi am luptat din primul în ultimul minut. Echipa a fost senzațională. Meritam să câștigăm. Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni. Pe mine nu mă scot arbitrii din ritm. Eram foarte obosită, a fost al 5-lea meci. În permanență am jucat la supraveghere sau om la om. Eu cred că am făcut un efort supraomenesc jucând și în apărare.

Nu mă scot arbitrii din ritm, dar s-a văzut că din primul minut au arbitrat în felul acesta. Nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru. Nu e vina fetelor. Dar am fost echipa mai bună. 

 Azi am fost echipa mai bună și meritam măcar un punct. Am fost echipa mai bună, trebuie să o spun din nou. Dar nu poți juca handbal așa. Putem fi români, neromâni, danezi, dar cu un astfel de arbitraj nu poți juca. 

Nu ai cum să joci împotriva unor astfel de decizii. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi, nu știu ce au arbitrat. Mi-ar plăcea ca arbitrii să se uite la meciuri și să-și vadă greșelile. La meciurile noastre, arbitrii nu se duc să vadă ce s-a întâmplat. La celelalte meciuri, se uită mereu la video. 

Eu tot cred că la ultima fază, Itana Grbic a făcut dublu dribling înainte să obțină 7 metri. Arbitrii nu vor niciodată să vadă fazele pe monitor. Și nu înțeleg de ce. Era un meci extrem de important. Consider că nu e corect”, a spus Cristina Neagu la interviul de după meci, conform gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor