Închide meniul

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul ei a devenit viral: „Mă simt foarte onorată”. Mesaj pentru fani după execuţia miraculoasă din România – Spania 28-27

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 12:44

Reclamă
Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul ei a devenit viral: „Mă simt foarte onorată. Mesaj pentru fani după execuţia miraculoasă din România – Spania 28-27

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul ei din România - Spania 28-27 a devenit viral

Bianca Bazaliu, gol de poveste la Campionatul European de handbal / Colaj FRH/Digi Sport

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul marcat în ultima secundă a meciului România – Spania, scor 28-27, a devenit viral. Handbalista în vârstă de 25 de ani a reuşit o execuţie miraculoasă la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asaltată cu mesaje de felicitare, Bianca Bazaliu a ţinut să îşi felicite coechipierele, care au făcut o partidă memorabilă. Sportiva tricoloră a avut un mesaj pentru fanii care îi scriu fără întrerupere pe reţelele sociale.

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul viral din România – Spania 28-27

Da, am auzit despre asta (n.r. că golul ei a făcut înconjurul lumii), este foarte tare. Cel mai tare, în primul rând, este că am reuşit să luăm cele două puncte şi sunt foarte mândru de echipă că am luptat până la final şi nu am reununţat. Vreau să le felicit şi să le mulţumesc.

Mă simt foarte onorată să am atâtea mesaje şi story-uri pe internet. Vreau să le mulţumesc tuturor, îmi pare rău că nu apuc să răspund la toate mesajele, dar cu siguranţă le-am citit şi vreau să le mulţumesc”, a declarat Bianca Bazaliu.

Chiar dacă mai erau doar câteva secunde, România a sperat că poate câştiga un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului. Cristina Neagu i-a pasat Biancăi Bazaliu iar aceasta nu a stat pe gânduri şi a aruncat la poartă de la o distanţă uriaşă. Golul o menţine pe România în cursa pentru calificarea în semifinalele de la EURO. „Incredibil! Ce moment!”, au reacţionat cei de la EHF.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit ehfeuro.eurohandball.com, a egalat cea mai puternică aruncare din această ediţie de Campionat European. Mingea trimisă de Bianca Bazaliu a atins un maximum de 114.98 de km/h. O performanţă similară a reuşit Ana Gros pentru naţionala Sloveniei.

Podiumul este completat de croata Tena Japundza, care a trimis mingea cu 114.01 km/h. Şi Sorin Grozav a fost aproape, cu o aruncare de 113 km/h.

Reclamă

Cristina Neagu, reacţie senzaţională la finalul meciului

Cristina Neagu, reacţie senzaţională după ce Bianca Bazaliu a marcat un gol fabulos cu o aruncare de la 15 metri. Neagu a fost prima jucătoare care a felicitat-o pe Bazaliu după ce a marcat golul victoriei.

Neagu i-a sărit în braţe Biancăi Bazaliu, imediat după ce jucătoarea noastră a reuşit golul victoriei cu o execuţie fabuloasă.

Cristina Neagu a fost cea mai fericită jucătoare şi şi-a dat frâu liber emoţiilor. Neagu i-a sărit imediat în braţe şi a declanşat fiesta. Finalul de meci l-a găsit pe selecţionerul Florentin Pera cu probleme medicale.

România – Spania 28-27. România a câştigat primele puncte în grupa principală, după un final nebun de meci cu Spania. Bianca Bazaliu a reuşit un gol fabulos.

România a condus în mare parte din meci, însă Spania a revenit incredibil pe final. Finalul a fost unul de infarct, iar fetele lui Pera au obţinut victoria la ultima fază a meciului.

Principalele marcatoare pentru România au fost Pintea 7 goluri, Buceschi 6, Neagu 5, iar din echipa Spaniei s-au remarcat Gutierrez şi Gonzalez, cu câte 4 reuşite. În urma rezultatului, România obţine primele 2 puncte în clasamentul grupei II.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

17:25

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Oscar Piastri, cel mai rapid pilot în Q1

17:25

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și