Închide meniul

Dan Savenco a scăpat din "favela" Ferentari: "Am fost mutat și mă bucur că am șansa să ajut"

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 17:17

Reclamă
Dan Savenco a scăpat din "favela" Ferentari: "Am fost mutat și mă bucur că am șansa să ajut"

GSP

Dan Savenco a fost mutat la o secție de lângă stadionul Dinamo

Savenco s-a îngrozit de ce a găsit în Ferentari, cartier pe care l-a comparat cu o favelă din Brazilia. Acum, handbalistul este mult mai liniștit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urmă cu trei zile, am fost mutat aici, chiar vizavi de Dinamo. Nu mai sunt în Ferentari. Mă bucur că am șansa să merg pe stradă, să fiu cadru operativ și să ajut, mai ales că nu jucăm în perioada asta", a declarat Savenco pentru Libertatea

Dan Savenco a făcut donații pentru un azil de bătrâni

Savenco a organizat, alături de mai mulți handbaliști de la Dinamo, o licitație pentru tricourile lor de joc. Suma strânsă a fost de aproximativ 2.000 de euro și va fi donată unui azil de bătrâni. 

"Vrem să ajutăm și ne vom asigura că donațiile vor ajunge fix la cei care au nevoie, nu la persoane care pot profita. De aceea, luăm produse din banii strânși. Nu dăm banii direct", a spus Savenco pentru sursa citată. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

10:50

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și