Închide meniul

Dan Savenco, dezvăluiri uluitoare din perioada în care a fost poliţist în Ferentari. "Era şocant. Auzisem că e o zonă rău famată, dar şi eu veneam din Galaţi!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2021, 8:06

Dan Savenco, dezvăluiri uluitoare din perioada în care a fost poliţist în Ferentari. "Era şocant. Auzisem că e o zonă rău famată, dar şi eu veneam din Galaţi!"

AS.ro LIVE

Dan Savenco este căpitanul lui Dinamo

Savenco a dezvăluit că, atunci când era copil, nu se gândea că va deveni un sportiv profesionist. Şi-ar fi dorit să urmeze o altă meserie, dar a fost oprit de tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Savenco: "Mi-am dorit să fiu conductor de tren"

"Sincer, conductor de tren am vrut să fiu. Am crezut că aşa este o şansă să văd ţara, să văd alte locuri…lăsând la o parte că văd doar şina de tren. Am avut o discuţie cu tatăl meu şi cam în 2-3 săptămâni mi-am schimbat priorităţile. 

Mi-a explicat clar că nu pot să am acest vis. E ok, dar dacă vrei să vezi lumea, nu din tren", a declarat căpitanul alb-roşiilor.

În timpul pandemiei, Savenco şi-a schimbat meseria timp de câteva săptămâni. Când în România a fost decretată stare de urgenţă, Dan Savenco a făcut parte dintr-o patrulă de poliție. CS Dinamo face parte din MAI și, din lipsă de personal, sportivii clubului au fost scoși pe stradă.

"Nici nu ştiam cum să reacţionez, a fost un moment şocant. Auzisem că e zonă rău famată, dar şi eu veneam din Galaţi. Era o perioadă în care erau pariuri în vestiar cine apare mai des la televizor. Eram noi şi cei din Vaslui", a precizat Savenco.

Reclamă

Savenco a fost repartizat în Capitală, la fSecţia 24 din cartierul Ferentari. De altfel, pentru faptul că a patrulat pe stradă, Dan Savenco a primit o distincţie din partea MAI.

"Nu a fost cazul de probleme, dar să ştiţi că persoanele de acolo sunt foarte informate când e vorba de grade. Cei de pe stradă ştiau exact cine e agent, cine e subaltern. La câte discuţii au avut cu poliţia. Am avut discuţii interesante, trebuie să te adaptezi foarte rapid", a mai spus sportivul.

Dan Savenco a ajutat-o pe Dinamo să câştige patru titluri la rând în campionatul României (2016, 2017, 2018, 2019). Căpitanul "dulăilor" a impresionat alături de coechipierii săi în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Căpitanul lui Dinamo a îmbrăcat uniforma de poliţist
  • A fost repartizat la Secţia 24 pe durata stării de urgenţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și