Închide meniul
VIDEO

David Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 21:56

Reclamă
David Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

David Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă

David Popovici şi Ancuţa Bodnar, la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor/ AntenaSport

David Popovici şi Ancuţa Bodnar au fost aplaudaţi la scenă deschisă. Cei doi campioni olimpici au făcut „galerie” la meciul lui Dinamo, din Liga Campionilor la handbal masculin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dulăii” au debutat cu victorie în noul sezon de Champions League. Dinamo a învins-o cu 37-28 pe Fredericia HK.

David Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă

David Popovici, sportiv legitimat la CS Dinamo, a fost surprins în sala alb-roşilor la meciul din Liga Campionilor. Acesta a avut-o alături şi pe Ancuţa Bodnar, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris şi de la Tokyo.

Cei doi campioni au fost ovaţionaţi de fanii prezenţi în sala Dinamo, pentru rezultatele remarcabile înregistrate la Jocurile Olimpice de la Paris.

Galeria „dulăilor” a scandat numele celor doi campioni olimpici prezenţi în sală. „Suntem mândri de voi”, au scandat fanii dinamovişti. De asemenea, Popovici şi Bodnar s-au fotografiat cu suporterii.

Reclamă
Reclamă

David Popovici a fost însoţit de tatăl său şi de partenerul său de antrenament, Dragoş Ghile, cel care a oferit o imagine memorabilă, imediat după finala de la 200 m liber, de la Paris. Ghile a început să plângă în hohote, după ce Popovici a cucerit aurul olimpic.

Pe lângă cei doi campioni olimpici, în sala Dinamo au fost prezente şi foste glorii ale echipei din Ştefan cel Mare. Ionel Dănciulescu, Marius Niculae şi Florin Bratu au asistat la duelul campioanei României.

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28

CS Dinamo a învins-o pe Fredericia HK cu scorul de 37-28! Campioanai a debutat cu victorie în faţa propriilor fani, joi, în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor. La meci a asistat şi multiplul medaliat la nataţie David Popovici, împreună cu iubita lui.

Reclamă

Principalii marcatori ai partidei au fost Thrastarson 6 goluri, Kasparek 5, Rosta 5, Kuduz 5, Langaro 5, pentru Dinamo, respectiv Henneberg 8, Andersson 3, Pevnov 3, Taboada 3, pentru formaţia daneză. Portarul Vladimir Cupara a primit îndelungi aplauze pentru cele 13 parade spectaculoase în faţa danezilor.

În alte două meciuri din prima etapă în grupa A, Sporting – Orlen Wisla Plock 34-29 şi PSG – HC Pelister 31-29. Ultima dispută va avea loc în cursul serii, între Fuchse Berlin – Veszprem, notează news.ro.

Programul campioanei Dinamo în continuare este: Wisla Plock – Dinamo (18 septembrie), Dinamo – HC Pelister (26 septembrie), Veszprem – Dinamo (10 octombrie), PSG – Dinamo (17 octombrie), Dinamo – Sporting Lisabona (23 octombrie), Dinamo – Fuchse Berlin (31 octombrie şi 21 noiembrie), Sporting – Dinamo (28 noiembrie), Dinamo – PSG (5 decembrie), Dinamo – Veszprem (12-13 februarie 2025), HC Pelister – Dinamo (19-20 februarie), Dinamo – Wisla Plock (26-27 februarie) şi Fredericia – Dinamo (5-6 martie).

Dinamo Bucureşti a revenit în competiţie, cu wild-card, după ce în 2024 a evoluat la Turneul Final 4 al European League (locul 4).

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și