Închide meniul

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin! Campioana a învins-o pe Minaur Baia Mare cu 37-29

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 19:44

Reclamă
Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin! Campioana a învins-o pe Minaur Baia Mare cu 37-29

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin!

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci / Profimediaimages

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin! Campioana s-a impus, la Turneul F4 de la Piteşti și și-a adjudecat al şaptelea trofeu Supercupa României din palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus în finală în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, scor 37-29 (18-15).

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin!

Principalii marcatori ai finalei au fost Langaro 7 goluri, pentru Dinamo, respectiv Kozakevici 6, pentru Minaur Baia Mare, notează news.ro.

Medalia de bronz a revenit, tot duminică, vicecampioanei CSM Constanţa, care a dispus de Potaissa Turda cu 35-29 (15-13).

În semifinale, Minaur a câştigat cu Potaissa, scor 29-28 (11-12), iar campioana Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa vicecampioanei CSM Constanţa, scor 27-21 (16-14).

Reclamă
Reclamă

CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Supercupa României la handbal feminin, după o finală dramatică cu Gloria Bistriţa

CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Supercupa României, după o finală dramatică cu Gloria Bistriţa. Cristina Neagu a fost decisivă.

Campioana CSM Bucureşti şi-a păstrat în vitrină trofeul Supercupa României, pe care l-a câştigat vineri, la Piteşti, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa. Medalia de bronz a revenit echipei Dunărea Brăila.

Într-o finală echilibrată de la un capăt la altul, CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 28-27 (14-13), iar principalele marcatoare au fost Neagu 6 goluri, Omoregie 6, pentru CSM, respectiv Delgado Pinto 6 goluri, Kirdiaşeva 5, pentru Gloria, scrie news.ro.

Reclamă

Finala Supercupei a fost prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor mai duela în Liga Naţională sau Cupa României, dar şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă – A.

CSM Bucureşti a mai câştigat Supercupa de cinci ori, inclusiv în 2023. În finala mică, tot vineri, Dunărea Brăila a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 35-25 (20-13).

În prima semifinală a Turneului Final Four de la Piteşti, Gloria Bistriţa a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 36-28 (16-16), iar în cea de-a doua, CSM Bucureşti a învins Dunărea Brăila, cu 31-28 (18-15).

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:30

LIVE VIDEOPAOK – Panetolikos 1-0 e ACUM, live în AntenaPLAY. Sastre a deschis scorul cu o lovitură de cap. Panathinaikos – Levadiakos 0-0

21:22

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0: „Mă bucur! Am revenit acasă!”

20:55

CFR Cluj – FC Botoșani 3-0! Echipa lui Dan Petrescu a făcut spectacol în Gruia și e pe loc de play-off!

20:42

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

20:23

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele de start

20:11

Endrick a debutat cu gol la Real Madrid! Brazilianul de 18 ani, execuție superbă în 3-0 cu Valladolid

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și