Închide meniul

Dinamo Bucureşti, în sferturile European League, după o dublă victorie cu Bjerringbro-Silkeborg

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2024, 22:26

Reclamă
Dinamo Bucureşti, în sferturile European League, după o dublă victorie cu Bjerringbro-Silkeborg

Dinamo Bucureşti, în sferturile European League

Dinamo Bucureşti, în sferturile European League - Facebook CS Dinamo Bucuresti

Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile European League, după o dublă victorie cu Bjerringbro-Silkeborg. Dulăii s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei masculine, după ce au învins în deplasare echipa daneză Bjerringbro-Silkeborg, cu scorul de 27-24 (16-8), marţi seara, în manşa secundă a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României câştigase şi la Bucureşti, cu scorul de 37-34.

Dinamo Bucureşti, în sferturile European League

În sferturi, Dinamo va înfrunta o altă formaţie daneză, pe Skjern Handbold, pe 23 aprilie la Bucureşti şi pe 30 aprilie în deplasare.

Echipa antrenată de Xavi Pascual a făcut o primă repriză de excepţie la Silkeborg, intrând la pauză cu un avans de opt goluri, 16-8, după ce ecartul maxim a fost de zece goluri (13-3, 14-4).

Danezii au reuşit să se apropie în partea secundă la două goluri, 21-23, 22-24, 23-25, dar calificarea nu a fost pusă sub semnul întrebării, Dinamo câştigând cu 27-24.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Dinamo au marcat Andrii Akimenko 7 goluri, Miklos Rosta 6, Javier Humet Gaminde 4, Alex Pascual Garcia 3, Lazar Kukic 3, Luka Cindric 2, Călin Dedu 1, Alin Zein 1.

Vladimir Cupara a încheiat cu nu mai puţin de 22 de intervenţii (47,83%).

Reclamă

Golurile gazdelor au fost înscrise de Ludvig Hallbaeck 6, Rasmus Lauge Schmidt 4, August Friden 3, William Bogojevic 3, Victor Beenfeldt Ilsoe 2, Nikolaj Oeris Nielsen 2, Alexander Lynggaard 2, Peter Balling Christensen 2.

Portarul Mikkel Moeller Loevkvist a avut 18 intervenţii (42,86%).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și