Închide meniul
Foto

Dinamo, campioană în Liga Zimbrilor! „Dulăii” au cucerit al şaptelea titlu la rând şi al 19-lea din istorie

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 19:21

Reclamă
Dinamo, campioană în Liga Zimbrilor! „Dulăii” au cucerit al şaptelea titlu la rând şi al 19-lea din istorie

Dinamo, campioană în Liga Zimbrilor

Jucătorii lui Dinamo au sărbătorit titlul

Dinamo a primit trofeul de campioană în Liga Zimbrilor. „Dulăii” au cucerit cel de-al şaptelea titlul la rând, şi totodată al 19-lea din istorie. Sărbătoarea câştigării unui nou titlu a început imediat după victoria cu Vaslui, scor 39-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un nou sezon de vis în Liga Zimbrilor. Cu Xavi Pascual pe bancă, „dulăii” nu au suferit nicio înfrângere, în cele 22 de meciuri disputate până în prezent.

Dinamo a primit trofeul de campioană în Liga Zimbrilor

Dinamo a sărbătorit un nou titlu de campioană, după victoria cu Vaslui. Alb-roşii au devenit matematic campioni, cu o etapă înainte de final, având un avans de 9 puncte faţă de ocupanta locului secund, Constanţa, şi 11 faţă de Minaur Baia Mare, echipa care completează podiumul Ligii Zimbrilor.

„Dulăii” au disputat meciul cu Vaslui în Sala Dinamo, pe care fanii au umplut-o până la refuz. Ministrul de interne, Lucian Bode, şi Alexandru Rafila, ministrul sănătăţii, au fost surprinşi în tribune, alături de Marius Niculae, fostul atacant al grupării din Ştefan cel Mare.

Dinamo a devenit campioană după un parcurs perfect în acest sezon din Liga Zimbrilor. „Dulăii” au înregistrat victorii pe linie, cu Xavi Pascual pe bancă.

Reclamă

De asemenea, prin titlul obţinut, Dinamo şi-a asigurat prezenţa şi în următoarea ediţie de EHF Champions League. În acest sezon, „dulăii” au obţinut cea mai bună performanţă din istorie, ajungând până în play-off-ul pentru sferturile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, de unde a fost eliminată de Kiel.

Lotul naţionalei României de handbal masculin pentru meciurile cu Austria şi Ucraina, din preliminariile CE 2024

Lotul naţionalei României de handbal masculin pentru meciurile cu Austria şi Ucraina, din preliminariile CE 2024. Federaţia Română de Handbal a anunţat componenţa lotului României pentru ultimele partide din preliminariile CE2024, cu Austria şi Ucraina. Reunirea va avea loc în 20 aprilie, iar antrenorul Xavi Pascual a convocat 22 de jucători.

Tricolorii vor juca ultimele două partide din preliminarii în 26 aprilie, pe teren propriu, cu Austria, şi în 30 aprilie, în Germania, cu Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa României se va reuni în 20 aprilie, în următoarea componenţă: portari – Ionuţ Iancu, Dan Vasile, Alexandru Bucătaru; jucători de câmp – Călin Căbuţ, Ante Kuduz, Javier Humet, Dan Racoţea, Robert Militaru, Tudor Botea, Octavian Bizău, Demis Grigoraş, Cristian Ghiţă, Daniel Stanciuc, Nicuşor Negru, Sabin Constantina, Alexandru Tărîţă, Ionuţ Nistor, Tudor Buguleţ, Gabriel Dumitriu, Robert Nagy, Vlad Rotaru şi Călin Dedu.

După patru etape în grupa 4, Austria este neînvinsă şi deja calificată la turneul final, iar România se află pe locul 2 (4 puncte), după rezultatele: 26-28 şi 25-17 cu Insulele Feroe, 32-36 cu Austria şi 34-26 cu Ucraina, scrie news.ro.

Din cele 32 de echipe naţionale aflate la startul calificărilor, 20 vor obţine ”biletul” pentru turneul final din 2024, găzduit de Germania, între 10-28 ianuarie. Primele două clasate din cele opt grupe preliminare, plus alte patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament se vor afla între cele 32 de echipe de la turneul final.

Naţionala României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 1996, când s-a clasat pe locul 9 din 12 echipe participante.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și