Închide meniul

Dinamo, victorie categorică în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii”, la al treilea succes din grupă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 22:18

Reclamă
Dinamo, victorie categorică în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii, la al treilea succes din grupă

Dinamo, victorie cu Wisla Plock în Liga Campionilor la handbal masculin

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unei partide/ Facebook CS Dinamo Handbal

Campioana la handbal masculin, Dinamo, a învins-o pe teren propriu pe Wisla Plock, scor 32-27 (15-14), în al şaptelea meci din grupa A din Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” au obţinut un succes categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la 7 puncte în clasament, după victoria cu Wisla. „Dulăii” sunt pe locul 5, la egalitate cu formaţiile de pe locurile 3 şi 4, Magdeburg, respectiv GOG.

Dinamo, victorie categorică în Liga Campionilor la handbal masculin

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kukic 7 goluri, Negru 6, Shebib 5, iar de la oaspeţi s-a remarcat Lucin, cu 8 reuşite.

La ultima aruncare dinaintea pauzei, Ante Kuduz a lovit cu mingea în cap un jucător advers din zid şi a fost eliminat direct cu cartonaş roşu, decizie contestată de Dinamo, în condiţiile în care handbalistul polonez a sărit în timpul aruncării.

În etapa a VII-a mai sunt programate, joi, disputele dintre PSG – GOG, SC Magdeburg – FC Porto şi Veszprem HC – HC Zagreb.

Reclamă
Reclamă 4

În primele meciuri din grupă, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-30 cu SC Magdeburg, 30-33 cu Veszprem HC, 38-38 cu GOG, 32-27 cu FC Porto, 29-35 cu PSG Handball şi 29-28 cu HC Zagreb.

După 7 etape, campioana României are 7 puncte în clasamentul grupei A.

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca în deplasare returul cu Wisla Plock, chiar de Ziua naţională, în 1 decembrie.

Reclamă

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și