Închide meniul

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid: „Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 17:06

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid: Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

Rapid a învins pe SCM Râmnicu Vâlcea, scor 36-33

Eliza Buceschi / Hepta

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid. Căpitanul echipei consideră că se poate obține un rezultat bun din meciul tur, astfel încât să fie păstrate șansele de calificare pentru returul de la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va duela cu Krim Ljubljana, în încercarea de a se califica în sferturile Ligii Campionilor. Meciul tur va avea loc duminică, de la ora 15:00, în Slovenia.

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid: „Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

„Krim este o echipă bună, cu jucătoare experimentate și valoroase pe toate pozițiile. Va fi un meci greu, dar sper să ne întoarcem din Slovenia cu un rezultat care să ne dea speranțe pentru calificare”, a declarat căpitanul Rapidului, Eliza Buceschi, pentru gsp.ro.

„Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea.

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit”, a declarat și Denisa Șandru, portarul Rapidului.

Reclamă

Kim Rasmussen, declaraţii înainte de Krim – Rapid: „Este un test important pentru noi!”

Kim Rasmussen a oferit primele declaraţii, înainte de Krim – Rapid, duelul „de foc” din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor. Antrenorul campioanei României susţine că echipa sa va da totul pentru a se impune la Ljubljana, având încredere în jucătoarele sale.

Kim Rasmussen s-a declarat încrezător, înaintea duelului de la Ljubljana. Antrenorul de la Rapid susţine că jucătoarele sale îi vor acorda o atenţie deosebită Dariei Dmitrieva, rusoaica reprezentând una dintre cele mai bune jucătoare din acest sezon de Liga Campionilor.

„Nu a fost o săptămână nemaipomenită pentru a pregăti meciul cu Krim, dar vom juca cât putem de bine. La meciul retur vom fi mult mai bine, vom avea timp mai mult. Trebuie să jucăm bine în apărare. Să o blocăm pe Daria Dmitrieva. Este un test important pentru noi. Mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Vrem să câștigăm toate meciurile, dar este sport, uneori nu poți câștiga”, a declarat Kim Rasmussen.

Reclamă 4 / 0/3

Kim Rasmussen o pregăteşte pe Rapid de aproximativ o săptămână. Danezul a stat pe banca giuleştencelor la duelurile din Liga Naţională, mai exact, la victoriile cu Măgura Cisnădie şi Zalău.

De cealaltă parte, şi antrenorul de la Krim a prefaţat duelul cu Rapid. Dragan Adzici s-a declarat mulţumit de modul în care jucătoarele sale s-au pregătit în săptămâna premergătoare duelului din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor.

„Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele mele pentru meciul cu Rapid. Sunt foarte motivate, pline de energie. Rapid are alt antrenor, poate va veni cu o altă filozofie, vom vedea dacă a ajutat-o această schimbare. Suntem pregătiți pentru meci, suntem focusați pe noul mod de exprimare al adversarului”, a declarat antrenorul lui Krim, pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări
  • Eliza Buceschi, optimistă înainte de Krim – Rapid
  • „Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și