Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Radu Voina pune tunurile pe conducerea FRH: ”Sunt principalii vinovaţi!”. Atac fără menajamente la adresa lui Alexandru Dedu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 11:42

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Radu Voina pune tunurile pe conducerea FRH: ”Sunt principalii vinovaţi!”. Atac fără menajamente la adresa lui Alexandru Dedu

AS.ro

Radu Voina, atac la conducerea FRH

Singurul lucru bun pentru Federație este că au făcut un barem din ăsta prin care strâng o jumătate de milion de euro din transferurile jucătorilor străini, fonduri care ar trebui să fie folosite în folosul handbalului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde se duc banii? Ce s-a făcut cu acești bani? Și-au făcut salarii pe măsura, nu a performanței, invers. Mai vrea patru ani de mandat pentru a pune și florile pe mormântul handbalului românesc”, a tunat Radu Voina la AS.ro LIVE.

Radu Voina, nu trece peste umilința cu Kosovo

România a fost învinsă de Kosovo, iar fostul campion mondial nu poate trece peste această umilință. Voina acuză Federația pentru acea înfrângere.

Cei care sunt activi, nu vorbesc, așa că vorbim noi. Voi i-ați votat, nu vă mai place, faceți ceva. Noi dăm din gură, dar se pare că nu deranjază pe nimeni. Noi facem totul pentru handbal. Unii dintre noi nu am dormit după înfrângerea cu Kosovo. 

Suntem foști handbaliști care am făcut ceva, cum să ajungem atât de jos? A fost o rușine ce ne-au făcut bieții kosovari. Deranjant este că cei din conducere nu au zis nimic. Au tăcut. Normal ar fi să dea o explicație. Este o umilință, te-a bătut Kosovo. 

Reclamă

Domnul Dedu și cei care se ocupă de strategia FRH sunt principalii vinovați. Am ajuns sclavii antrenorilor străini, care sunt plătiți cu bani buni, nu vin pe banii pe care vin ai noștri”, a mai spus Radu Voina la AS.ro LIVE.

Radu Voina, atac frontal la Alexandru Dedu

Radu Voina a continuat tirul atacurilor la adresa președintelui FRH, Alexandru Dedu, și susține că acesta a fost numit politic.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, Dedu a fost numit, nu a fost ales. Cei care erau la putere atunci au numit la conducerile Federațiilor mai multe persoane, nu vorbim doar de handbal. Domnul Dedu mai vrea patru ani acum, pentru a însămânța florile pe mormântul handbalului”, a încheiat Radu Voina la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și