Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Hănescu! Năstase l-a inspirat să se apuce de tenis: ”Venea acasă cu o valiză de bani!” Cum a luat decizia să se retragă din tenis

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 februarie 2021, 13:01

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Hănescu! Năstase l-a inspirat să se apuce de tenis: ”Venea acasă cu o valiză de bani!” Cum a luat decizia să se retragă din tenis

AS.ro

Victor Hănescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Hănescu a dezvăluit că provine dintr-o familie săracă și a recunoscut că a reușit să facă și el valiza de bani la care visa pe vremea când era doar un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima experiență a fost când am auzit la televizor că Ilie Năstase a câștigat un turneu și vine acasă cu o valiză de bani. Eram mic, aveam vreo 6-7 ani. Am zis că e interesantă treaba. Să joci și tenis, să faci și o grămadă de bani. 

Îi auzeam pe ai mei că se plângeau mereu că nu sunt bani, că nu au de unde. Am câștigat și eu o valiză de bani. Am venit acasă cu valiza de bani”, a dezvăluit Victor Hănescu la AS.ro LIVE.

Victor Hănescu a povestit cum a decis să renunțe la tenis

Tot în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, Victor Hănescu a povestit cum a decis să renunțe la tenis, la vârsta de 35 de ani. Fostul tenismen a luat decizia de a se retrage după un turneu de la Miami.

Reclamă

Eram în America. Aveam 35 de ani, nu mai eram în top, jucam turnee mai mici. Am jucat un turneu de 15.000 de dolari. Am jucat până în finală, am pierdut. Săptămâna următoare trebuia să mai joc încă unul, iar dimineața am zis, gata. Nu mai aveam energia, nu mai aveam puterea să mai fiu în turneele alea. 

Aveam și copil, eram plecat mereu. Nu mai voiam viața respectivă. Le-am spus oamenilor că nu mai vin. Am mai jucat prin țară câteva turnee de dublu, dar mi-am dat seama că nu mai voiam să o iau de la capăt”, a povestit Victor Hănescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și