Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Savenco, dărâmat după ce Dinamo a fost eliminată din Liga Campionilor: ”E dureros, frustrant! Suntem singura echipă neînvinsă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 14:39

EXCLUSIV | Dan Savenco, dărâmat după ce Dinamo a fost eliminată din Liga Campionilor: ”E dureros, frustrant! Suntem singura echipă neînvinsă”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dan Savenco este căpitanul celor de la Dinamo

Am aflat și eu această decizie, speram să nu se concretizeze. Ea a fost vehiculată acum două – trei săptămâni. Din păcate, este dureros, este frustrant pentru că suntem singura echipă neînvinsă din acest an și suntem eliminați. Cred că este o pălărie prea mare, dar continuăm. Trăim cu speranța că la anul ne putem apăra șansele pe teren, tot în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipele alese în Final Four sunt cele mai bogate echipe. Nu puteau să elimine PSG-ul și să ne păstreze pe noi. Pentru handbalul românesc era o sărbătoare. Poate dacă aveam mai multe performanțe ca echipă națională și contam mai mult în Europa ca handbaliști, cred că am fi fost luați în serios”, a spus Dan Savenco pentru AntenaSport.

Deciziile luate de EHF

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, vineri, măsuri drastice în privinţa cupelor europene şi a meciurilor în care sunt angrenate echipele naţionale în acest an, măsuri luate în contextual răspândirii pandemiei Covid-19 la nivel continental.

Cele mai dure măsuri s-au luat în Cupele Europene, iar Dinamo a fost eliminată din Liga Campionilor fără să joace.

Astfel, meciurile din optimile de finală, fază în care urma să joace şi Dinamo Bucureşti cu PSG, şi sferturile de finală au fost anulate; la Turneul Final Four, programat, la Koln, în 28-29 decembrie, vor juca astfel primele două clasate din grupele valorice A şi B la finalul fazei grupelor, adică FC Barcelona, PSG, THW Kiel, Veszprem HC”, se arată în decizia luată de Federaţia Europeană de Handbal.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și