Închide meniul

Final dramatic în Austria – România! Fetele de la handbal se îndepărtează de calificarea la EURO 2022

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 21:15

Final dramatic în Austria – România! Fetele de la handbal se îndepărtează de calificarea la EURO 2022

România

Facebook Federația Română de Handbal

România a ratat şansa de a face un pas important către turneul final EURO 2022. Fetele antrenate de Adi Vasile au terminat la egalitate, scor 33-33, în deplasarea din Austria. Repriza a doua a fost una de coşmar pentru handbalistele care i-au simţit lipsa Cristinei Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Final dramatic în Austria – România

„Tricolorele” s-au prăbușit după pauză, când aveau un avantaj de 5 goluri! Meciul de la Viena a început foarte bine pentru fetele noastre. Daciana Hosu a reuşit paradă după paradă, iar în atac ne-am mişcat foarte bine. Nimic nu anunţa prăbuşirea din ultimele 30 de minute.

Herbert Muller, antrenorul născut la Timișoara, în prezent selecționer al Austriei, a decis să joace fără portar la fiecare acțiune de atac. Şi asta s-a văzut pe tabelă.

Austria a marcat gol după gol, iar sclipirile Biancăi Bazaliu nu au fost suficiente. Interul stânga a înscris și 3 goluri consecutive, dar în zadar.

Austria ne-a surclasat în repriza a doua

Ultimele secvențe au fost dramatice. Austria a condus și cu 3 goluri. A intrat în ultimul minut cu avantaj de un gol și superioritate numerică. Tănăsie a egalat pe contraatac, apoi Muller a cerut time-out. Schema a avut din nou succes. „Tricolorele” aveau 10 secunde pentru a repune de la centru și a egala. Bazaliu și-a asumat din nou aruncarea și a adus un punct!

Reclamă

Situația în grupa preliminară se complică. România remizează cu Austria, adversara pentru locul secund, în condițiile în care Danemarca pare la alt nivel în acest moment. Primele două formații se califică la turneul final european. Danemarca are maxim de puncte după două meciuri, 4, în timp ce România e a doua, cu 3. Austria are un singur punct, dar încă nu a jucat cu codaşa grupei, Insulele Feroe.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și